orayıda biliyorum ama zevksiz olur sahilden gidip didimi datçayı bodrumu kuşadasını görmek daha keyifli ama hızlı geçmek istersek orayı izmirden milas 188 km milasdan muğla sonra akyaka marmarise uğramadan köyceğiz veya ortaca veyahut göcek olabilir
Arkadaşlar bol şans eminim zevkli bir tur olacak yolunuz açık olsun DURMAK YOK YOLA DEVAM.
Samet,
az kaldı dimi son 1 rampa dayanalım dimi
bu gazı almış samet antalyaya iner arkadaş
birol abi temmuzun 22 si veya eylülün sonu gibide izmirden antalyaya gidicem inş. Gazı fena aldım 13 gündür fethiyedeyim içim gidiyor yolları gördükçe süper rota tam bisikletle gezmelik
İzmire pazartesi akşamı varıcaz izmirde bornovada izmirli dostlarla buluşabiliriz gece ben geri dönücem istanbula zatenm
Hayırlı yolculuk Nostoc, kazasız belasız gidersiniz inşallah. Esenköy Şelale ekibinin bir üyesi olarak, ben de bu hafta sonu ya da Pazartesi günü, Tekirdağ-Çanakkale-Akçay turuna başlayacağım (konaklamalı). Zamanım var, çevreyi gezip görmek maksatlı. Temmuzun 15'inden sonra da İzmir üzerinden güneye inmeyi planlıyorum, rotayı yol arkadaşımla (bulabilirsem) planlamayı düşünüyorum. Kısmet olur belki o taraflarda görüşürüz. Samet dostum, planlamamda Antalya'da var, bilgin olsun!
Bende gelmek istiyorum ama o tarihte maraşa gidiyorum Kanka ben vedalaşmam Uğurlamam da Bir yere gittiğin yok her zaman gönlümüzdesin... Samet izmirden sonra devam mı edeceksin tura yoksa farklı bir zamanda mı yapmak istiyorsun? Ben agustosn 3 ile 10 arası musaitim
dostum hayırlı yolculuklar.kazasız belasız varırsın inşallah.ama çokda üzülmenin anlamı yok diğer arkadaşlar gibi.asıl şimdi anlaşılacak gerçek dostluklar.susurlukda mola verirsen benim içinde ayran iç
ömer abi bende izmir antalya turuna 22 temmuzda başlamayı düşünüyorum yada eylül sonunda yazmıştım rotayı ve km leri istersen bi bak belki beraber yaparız sanada uyarsa
barış abi izmirden geri dönücem istanbula devam etmicem yani 22 temmuz yada eylül sonu benim ege akdeniz turu zamanı değiştirebilirim 30 temmuz 8 ağustos arasıda yapabilirim cuma akşamından başlayıp pazartesi sabahı bitirmem lazım turu pazartesi işte olmam lazım
eralkaya 18 temmuz akşamı izmirdeyiz haerleşiriz o zaman bornovada veya başka biyerde buluşabiliriz nostoc kardeşimi size emanet ettikten sonra ben geri dönücem
bu arada şuan 4 kişiyiz zekeriya abiyle konuştum bi aksilik olmazsa oda gelicek hatta belki çeşmeye gidip deniz keyfi bile yapabiliriz biz
nostoc domenica
ben
zekeriya gecenoğlu
çağrı kolçak
Bende gelmek istiyorum. Sizin ekibi yavaşlatırmıyım bilmiyorum. Gerçi yeni canavarla bu aralar daha iyi tempo yapıyorum. Sametcim dönüşü Pazartesi mi düşünüyorsun?
Hüseyincim sanada hayırlımolsun istediğin olmuş en sonunda.