Scudo Sports

Elveda İstanbul.. :( Merhaba İzmir..! :)

serap abla beni uğurlamaya gelirsin saat 7 de :) pendik idoya :) yada sizin işyerine bende gelirim veda partisi varsa :)

Scudo
@samet_özdemir

Yaw siz birlikte gitmicekmisiniz? :D Biri 06.20 de biri 07.00'da mı? ilahi.:D İyi seni uğurlayayım ozaman arkandan su da dökerim.:D
Parti varmı bilmiyorum. :)

• Beğen
Tepkiler: Nostoc Domenica
orayıda biliyorum ama zevksiz olur sahilden gidip didimi datçayı bodrumu kuşadasını görmek daha keyifli ama hızlı geçmek istersek orayı izmirden milas 188 km milasdan muğla sonra akyaka marmarise uğramadan köyceğiz veya ortaca veyahut göcek olabilir :)

• Beğen
@Serap Erdogan

yaw ben pendikten geçicem pendikteyim zaten nostoc kadıköyden gelicek bostancıdan yalovaya geçicek :)

@Serap Erdogan

sabah yorulmamak için böyle yapıyoruz.. buluşma ve pedallamaya başlama mevkii yalova olacak.. :)

Arkadaşlar bol şans eminim zevkli bir tur olacak yolunuz açık olsun DURMAK YOK YOLA DEVAM.
Samet,
az kaldı dimi son 1 rampa:D dayanalım dimi:eek:
bu gazı almış samet antalyaya iner arkadaş

dostum tanışmıyoruz ama öyle içten yazmışsın ki cevap yazmak zorunda hissettim :)
İzmirdeki yaşamında mutluluklar dilerim. Allah yolunu açık etsin.

• Beğen
birol abi temmuzun 22 si veya eylülün sonu gibide izmirden antalyaya gidicem inş. Gazı fena aldım 13 gündür fethiyedeyim içim gidiyor yolları gördükçe süper rota tam bisikletle gezmelik ;)

İzmire pazartesi akşamı varıcaz izmirde bornovada izmirli dostlarla buluşabiliriz gece ben geri dönücem istanbula zatenm

• Beğen
Hayırlı yolculuk Nostoc, kazasız belasız gidersiniz inşallah. Esenköy Şelale ekibinin bir üyesi olarak, ben de bu hafta sonu ya da Pazartesi günü, Tekirdağ-Çanakkale-Akçay turuna başlayacağım (konaklamalı). Zamanım var, çevreyi gezip görmek maksatlı. Temmuzun 15'inden sonra da İzmir üzerinden güneye inmeyi planlıyorum, rotayı yol arkadaşımla (bulabilirsem:)) planlamayı düşünüyorum. Kısmet olur belki o taraflarda görüşürüz. Samet dostum, planlamamda Antalya'da var, bilgin olsun!

Bende gelmek istiyorum ama o tarihte maraşa gidiyorum :( Kanka ben vedalaşmam :) Uğurlamam da :p Bir yere gittiğin yok ;) her zaman gönlümüzdesin... Samet izmirden sonra devam mı edeceksin tura yoksa farklı bir zamanda mı yapmak istiyorsun? Ben agustosn 3 ile 10 arası musaitim ;)

• Beğen
dostum hayırlı yolculuklar.kazasız belasız varırsın inşallah.ama çokda üzülmenin anlamı yok diğer arkadaşlar gibi.asıl şimdi anlaşılacak gerçek dostluklar.susurlukda mola verirsen benim içinde ayran iç :)

• Beğen
ömer abi bende izmir antalya turuna 22 temmuzda başlamayı düşünüyorum yada eylül sonunda yazmıştım rotayı ve km leri istersen bi bak belki beraber yaparız sanada uyarsa ;)

barış abi izmirden geri dönücem istanbula devam etmicem yani :) 22 temmuz yada eylül sonu benim ege akdeniz turu zamanı değiştirebilirim 30 temmuz 8 ağustos arasıda yapabilirim cuma akşamından başlayıp pazartesi sabahı bitirmem lazım turu pazartesi işte olmam lazım :)

eralkaya 18 temmuz akşamı izmirdeyiz haerleşiriz o zaman bornovada veya başka biyerde buluşabiliriz nostoc kardeşimi size emanet ettikten sonra ben geri dönücem :)

bu arada şuan 4 kişiyiz zekeriya abiyle konuştum bi aksilik olmazsa oda gelicek hatta belki çeşmeye gidip deniz keyfi bile yapabiliriz biz :)

nostoc domenica
ben
zekeriya gecenoğlu
çağrı kolçak

• Beğen
Bende gelmek istiyorum. Sizin ekibi yavaşlatırmıyım :(:( bilmiyorum. Gerçi yeni canavarla bu aralar daha iyi tempo yapıyorum. Sametcim dönüşü Pazartesi mi düşünüyorsun?
Hüseyincim sanada hayırlımolsun istediğin olmuş en sonunda.

• Beğen
sedat abi sen baya bi arttırdın performansını aslında gelirsin yani ;) dönüş pazartesi akşamı olacak salı günü iş başı :)

ewt dostlar yettim..!

işyerinde internet imkanım olmadığından iyi dileklerinizi yanıtlayamadım ama samet kardeşim idare etmiş durumu sağolsun..

Geri