Scudo Sports

Elmadağ'da Neler Oldu Neler!

kaza bu herkesin başına gelebilir, umarım tekrarı olmaz, çok geçmiş olsun herşeye rağmen çok keyifli bir tura imza atmışsınız yine! sevgiler

Scudo
Sağ olun, sağ olun, sağ olun 3 kere....;)

Hepinize geçmiş olsun msjlarınız için çok çok teşekkür ediyorum. :)

Doğru ben bu tura çıktım, elimden geldiğince de arkadaşlara ayak uydurmaya çalıştım. Ben yokum, biz varız. O gün yanımda olan arkadaşlar da çok zorlu bir gün geçirdiler. Hele ki kazadan sonra sabırlı davranarak bana tahammül ettiler... O yüzden esas taktiri onlar hak ediyor diye düşünüyorum...

Ayrı ayrı msj yazamıyorum kusura bakmayın. Şu an içeri gidip tur çantamı hazırlamam gerekiyor. Karadeniz'e gitmekle iptal etmek arasında gittim gittim geldim. Ancak senede bir defa ciddi kaza atlattığım için kotamı doldurduğumu düşündüm ve yola çıkmaya karar verdim. Gittiği yere kadar devam edicem...:rolleyes:

Yalnızca ben değil hepimiz sağlıcakla kalalım efeeeem...

Görüşmek dileğiyle hoşça kalın...

Merhabalar.Gerçekten çok geçmiş olsun.Kolunun durumu pekte sevimli görünmüyor.Ama inanıyorum ki çıkacağın harika Karadeniz seyahati tüm bu acıları unutturacaktır diye düşünüyorum.Bir de bu Kerbela durumunda ki Ankara'da bu tur gerçekten çok iddialı.Tekrar geçmiş olsun.İyi yolculuklar.Saygılarımla.

Geçmiş olsun. Ama azimle elmadağıda fethetmişiniz ya azmin elinden ne kurtulurki. Tebrikler efendim.

sen düşmüşsün yahu orayı atlamışım.:eek: nazar değmiş diycem burdaki kimsenin nazarı değmez ama niyse çook büyük geçmiş olsun bu düşmeler olayın tuzu biberi bir keresinde bisikletin maşası kadrodan ayrılmıştı ben hatırlamıyorum tabi gözümü açtığımda 3 tane asistan doktor yarıklarımı dikmek için kavga ediyorlardı:D :D :D (tecrübe kazanacaklar ya) tekrar geçmiş olsun diyorum .saygılar

Öncelikle Elmadağ gazisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyor paylaşım için teşekkür ediyorum.
Fotoları görünce içim gidiyor ama henüz ODTÜ koşu parkurundan dışarı çıkamadım. Nedenlerine gelince
1. Eşimden ve oğlumdan izin alamıyorum:D
2. Kendime güvenemiyorum. (en uzun yolum fen lisesi kavşağından-ahlatlıbele kadar konya yolu üzerinden). Yarı yolda şişip ağlayarak geri dönmek var:D :D
İnşallah biraz kondüsyonu geliştirirsem (-ki umarım yaz bitmeden halledebilirim) ve birazda sigarayı azaltabilirsem aranıza katılırım. İzin konusu benim dışımda olduğundan (büyük patron ve yardımcısının takdiri) şimdilik onun için yapacak bir şey yok....
Hoşçakalın...

Gençler, gerçekten güzel rampa çıkmış ve yanısıra iyi de(çok) foto çekmişsiniz.
Tebrik ve teşekkürler.
Tanıdıklara ve soranlara selamlar.

tura katılan tüm arkadaşlara teşekkürler ve kevserseri sanada geçmiş olsun...
ben hep merak ediyordum ankaradakiler nasıl oluyorlarda o büyük şehrin içinde toplanıpta dağ bayır cıkıyorlar diye... ama merakımı bu sefer fotolar ve anlatım giderdi....
elinize sağlık ne zamandır gezilerde bi duraklama olmuştu sıcaklardan dolayı yine forum şenlendi sayenizde...:)

not: o pufuduk minderlerden kalkıp ta nasıl geri döndünüz şimdide bunu merak etmeye başladım ben...:)

Merhaba Kevser ve arkadaşlar; Önce kevser hocam büyük geçmiş olsun. Görünürde olduğu gibi ucuz atlatmışsın. Sana vız gelir öyle olaylar; biliriz. Gökovaya geldiğin döneme göre epeyce kilo vermişsin. Tebrik ederim. Zorlu bir tur ama çok güzel geçtiği resimlerden belli oluyor. Anlaşılan sıkı pedalcı arkadaşlar. Bu arada sırtında turuncu dışında renkler görüm:)))))))

çok geçmiş olsun.ama belli ki gezi o kadar güzel geçmiş ki kaza vız gelmiş:)ben de çok etkileniyorum bu gezilerden...yeni gezilerinizde hasarsız sürüşler diliyorum.

Hepinize çok teşekkür ettim efeeem...

Elmadağ'da voleyi vurunca Karadeniz Turu'nu hasarsız atlattım çok şükür. Turumuzun ilke günlerinde parmağım atelli sürsem de sonra yüzümü yıkayamıyorum gidonu tutamıyorum diye çıkarıp attım, şimdi de eğri giden parmağı düzelttirmem gerekecek hehehehe :)

Bol virajlı ve taşlı yollardan inerken neredeyse 40 kiloluk (bagajla birlikte) bisikleti zaptedemeyince bi kaç kere devrilsem de öyle çok büyük hasarlar almadım. E buna da şükür yani...

ayy canıms yaa...
yazıları okuyunca önce çok heves ettim o dağda bayırda bisiklet süremediğim için ama yazının son kısmına geldikten sonra düştüğünü okuyunca çok üzüldüm.. ama Allahtanki çok büyük bi kaza olmamış.. yani kaza büyük olmuşta etkisi büyük olmamış.. ucuz atlatmışsın gerçekten... gerçi yazıyı yazalı eğey bi oldu sanırım... eminim şu an eğri parmağın hariç çok iyisindir... dimi?

gezi içinde tebrikler.. hem bol rakımlı çıkışlar ve güzel inişlerle dolu bi güzergah yapmışsınız.. susuzluk, açlık, sıcak, nem oranı bisiklet sürmenin tadı tuzu olsa gerek.. ama düşmene çok üzüldüm.. tekrardan geçmiş olsun...

kevser senin adına çok üzüldüm... gerçekten kötü bi düşüş olmuş.. ondan sonra da susuz kalmış olmanız sizi baya bi zorlamış olmalı... kazanın üstünden 3 haftaya yakın bi süre geçmiş, inşallah eski sağlığına kavuşmuşsundur...

bunun yanında da geziniz başları! pek keyifli olmuşa benziyor.. daha nice gezilere

Geri