Scudo Sports

Elleri cebinde bisikletle polise yakalandı, ceza yedi

Bisiklet sürücüsü için caydırıcı bir ceza olmuş, cezanın amacına ulaştığını düşünüyorum. Şahsen somut olarak gördükten sonda bisiklet sürerken trafik kurallarına daha ( da ) riayet edesim geldi.

Trafiği tehlikeye sokmaya ne hakkımız var, değil mi :)

Scudo
Zeki türk insanı örneği:) Yakında gidonu da çıkarır gidonsuz sürer.

• Beğen
Tepkiler: mhd
Ne gerek var ki öyle kullanmaya

bence böyle cezalar olmalı çünkü geçen konuştuğum bir polis memuru benide uyardı hata yapmamam için buda normal sulukların içine içki koymalar gibi birçok şey anlattı bana haklılarda kurallara uymuyor bizim insanımız

@mfmayliba

O biraz zor olurda

@mfmayliba

Katılıyorum. Bu sicaklara rağmen kaskı asla cikarmiyorum ama yolda rastladigim çoğu arkadaş takmiyor...

Koca ilçede çocuklar dışında bisiklete kaskla binen tek kişiyim,burada motora binerken takmıyorlar,bisikletle mi takacaklar :)

@mfmayliba

@Ertan M.

sahilde 30 ustu hız yapan ve bisiklet yolunda yan yana 2 3 bisiklet sürenler daha tehlikeli bir de birbirine bakıp konusuyorlar pedallarken onlara yol vericez diye yayaların ustune surmek zorunda kalıyoruz. çoğuda mtb yada kiralık bisiklet kullanlar

@Cem Ç.
Bisiklet yolunda giderken; telefonuyla uğraşan hatta özçekim yapmaya çalışırken, zikzak yapan tikilere de ceza lazım.

Geri