Scudo Sports

eller kullanmazsak

@HaliliOzturk

ben de onu kasdetmiştim zaten:D ... peki hiç gözünüzü kapatıp kafanızı hızlıca bir iki kez çevirmeyi denediniz mi?:D

• Beğen
Tepkiler: kalkmazdüşmez
Scudo
yukarı cıkamam ama yokuş aşaı inebilrim..sürat olsa biLe(çevredekiler olmucak..insan vs)..
arkamda karpuzla(çantada) el bırakarak yokuş aşa 5 6 km qitmişimdir..
yokuş 1.5 2km sorası düz oluo acıkcası

hızı bilmem ama viraj yoksa yolun sonuna kadar giderim

@HaliliOzturk

Bence kimse bunu denemesin.Bu hareketi 3-4 sn boyunca deneyip düşmeyen yoktur galiba:)

@SeRHaT_

Yahu nerden buluyorsun böyle psikopat şeyleri:) Adam gibi tek tekerimizi, manuelimizi falan yapsak yeter:)

@elise111s

22. mesaj bakmanı tavsiye ederim :)

:boese157: 90 derece ve üstü dönüşler yapabiliyorum dengem harika üstü kendimi övmek gibi olmasın...:D :D :D :boese 157:
ayrıcaa yokuşdada dengem ii derecede
40 derecelik rampada çok ii sürüş yapabiliorum ...

ve yaptığım hız da düz yolda 48.5

@elise111s

arkadaşım düz yolda çok rahat yapabiliyorum yani dönmeden yapabiliorum bu hareketi...
(ellerimi çapraz tutarak)

Kilitli pedal varsa ellerimi bırakmışken iki teker zıplayabiliyorum.

@endneedless

bunlar eller gidondayken mi yoksa gidonu tutmuyorken mi?

hiç bişeyi tutmam ve 3 tane merdiven basamağından elimi bırakarak iniyorum ben bunu hep yapıyorum herzaman elim salık binerim daha ii oluyor bu şekilde
(elim salık) herkesle yarışırım ...dönüşlerdede çok iyiyim hiç düşmedim bu güne kadar dengem çook iyi inanmayan varsa gelsin görsün veya video çekip koyabilirim istersenizz...:d

@endneedless

bende bisiklet üzerinde gözlerimi kapatıp amuda kalkabiliyorum aynı anda kahve pişirip tavlada düşeş getirebiliyorum :)

ama bence düşük hızda bırakabilmek daha büyük bir basarı ne de olsa hız artıkca gidonun düz kalması daha kolay oluyor ama hız düstükce hersey sizin becerinize kalıyor cevaba gelirsek cok gerekmezse (önüme cıkan engeller veya fren yapmam gereken yerler dısında) baya bi mesafe gidebilirim örnek vermek gerekirse bir keresinde bosken caddebostan sahil yolunu gitmistim yaklasık 3,5 km sanırım ama daha fazla da gidebilirim

Peki seleye Nasrettin Hoca'nın eşeğe bindiği gibi ters oturabilen var mı:cool:

Dengesinin ii olduğunu iddaa eden arkadaşlar ..
Sağ elle cep telefonuyla konuşurken sol elle arka vitesi değiştirsinler :D.
Hız 10 sa telefon kırılır, 30 sa kafa kırılır 50 ise ikisi beraber kırılır..

elleri bırakıp gitmenin amacı ne ya... sökelim atalım gidonları gidon boğazlarını o zaman. zaten bisiklet hafifletcez die uğraşıyoz fren vites kontrollerini kadroya selenin altına bi yere bağlayalım olsun bitsin..

aslında elleri bırakmak bazen işe yaraya biliyo.mesela üstümü düzeltmem gerktiğinde veya ellerimi bırakınca normalde üstüme gelen yayalar aha şimdi düşücek üstümüze endişesiyle ambulansa yol verircesine kenara çıkıyolar.:)

• Beğen
Tepkiler: mask
Geri