Scudo Sports

Elle çizilen rotaların android/ios telefonların navigasyonlarından nasıl takip ederiz?

Hala çözüm bulamayan arkadaşlar için; Yandex navigasyon çok işe yarıyor (telefon için anlatıyorum PC yi bilmiyorum) başlangıç ve bitiş noktasını seçin (aynı yerde bitirecekseniz azıcık yanını işaretleyin ) daha sonra adım adım geçmek istediğiniz yolu seçip uğra diyin. Rota, başlangıçtan sonra uğra noktasına ondan sonra bitişe gidecektir. İstediğiniz sayıda uğrama noktası işaretleyip istediğiniz şekilde rota oluşturup sürüş esnasında sesli yönlendirme kullanabilirsiniz . İyi sürüşler 😊

Scudo
Android telefon ise mapinr uygulaması güzel google earth ayarında bi program (ancak rotayı bilgisayarda çizip telefonda görüntülemek istiyorsanız kullanışlı)

(link)

• Beğen
Tepkiler: cyling35
strava ile rota oluşturup basit bi şekilde takip edebilirsiniz en basit yöntem.

Strava da yol olarak tanımlı olmayan ama gerçekte patika, ham yol vb. olan yerlerde rota çizmek işkence, haritada yol varsa aynen en basit yöntem.

@thieft3000 elle çizilen rotayı upload edip rota olarak takip edebilir. o açıdan da basit aslnda. bu sayede patikaları da strava üzerinden görüntülemek mümkün. gpx veya tcx gibi formatlar iş görür

ben "AlpineQuest" kullanıyorum android için, tam olarak isteklerimi karşılayan bir program, google play den bakabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Robinson Crusoe
@mali.ozdemir o şekilde olabilir gerçi doğru, rota yükle seçeneğini hiç kullanmadım strava da

Oruxmaps; harita konusunda yapamayacağı şey çok az sanırım.

Geri