Erdem Atasagun
Aktif Üye
- Tepki
- 34
- Bisiklet
- Whistle
Ben de eliptik arayışındayım. Marka, model, manyetik/kayışlı, sıfır/2. el derken bayağı bir seçenek çıktı karşıma. Bütçe fazla olmayacak, kayışlıların manyetiklere göre ses problemi dışında ne gibi dezavantajları olabilir? 2. el görece kaliteli markalı (Voit, Dunlop vb.) yerine sıfır Dynamic, Max Orbitrac, Hattrick gibi markalara mı yönelmek gerekir?Merhabalar,
Yeni konu açmayalım buradan sorayım.
Virüs vs derken çıkamıyoruz. Eliptik bisiklet mi kondisyon bisikleti mi almalı evde spor yapmak için. Hangisini öneriyorsunuz. Ayakta koşar gibi mi oturarak pedal çevirmek mi farkları nedir bilen uzmanların desteğini bekliyorum.
Kafamı kurcalayanlar aynı sorular, derman olacak uzman aranıyor.Ben de eliptik arayışındayım. Marka, model, manyetik/kayışlı, sıfır/2. el derken bayağı bir seçenek çıktı karşıma. Bütçe fazla olmayacak, kayışlıların manyetiklere göre ses problemi dışında ne gibi dezavantajları olabilir? 2. el görece kaliteli markalı (Voit, Dunlop vb.) yerine sıfır Dynamic, Max Orbitrac, Hattrick gibi markalara mı yönelmek gerekir?
Ben spor salonundayken eliptikte bisikletten daha fazla efor sarf ettiğini hissedebiliyodumMerhabalar,
Yeni konu açmayalım buradan sorayım.
Virüs vs derken çıkamıyoruz. Eliptik bisiklet mi kondisyon bisikleti mi almalı evde spor yapmak için. Hangisini öneriyorsunuz. Ayakta koşar gibi mi oturarak pedal çevirmek mi farkları nedir bilen uzmanların desteğini bekliyorum.
Oturulan modeller ayakta da kullanılamıyor mu? Ben o imkan var diye düşünmüştüm.Eliptik bisiklet daha iyi çalıştırır. Uzun bir süredir kullanmadığım voit 950 yi son bir haftadır yeniden kullanmaya başladım. Oturulan modeli yerine ayakta olanları tavsiye ederim. Hem bacaklar, hem de kollar çalıştırılabiliyor bu modeller de, sırt, omuz ve bel de payını alıyor. Eliptik bisiklet de en önemli unsur disk ağırlığı. Mümkünse 5 kg altı olanları tercih etmeyin.
Oturulan modeller ayakta da kullanılamıyor mu? Ben o imkan var diye düşünmüştüm.
Disk nedir? Ağırlığı nerede yazar? Nereden öğrenilebilir?
261695 dosyayı görüntüle videosunu seyrettim,% 18 lik eğimi bile tırmanıyor, fiyatını bulamadım, tahminim 3000 dolardan aşağı değildir.