Scudo Sports

Eline sağlık USTAM...

Scudo
@chnkrmz bigün yaracaklar kafasını gözünü ama :D hadi hayırlısı :D

ben olsam üstüne sinek üşüşmüş fil pisliği etiketi yapıştırıp sileceği koparıp egzozuna sokardım :)

Etiketi tam sürücünün göz hizasına yapıştırmalı, sağ altta ki etiketi çıkartmaya bile uğraşmaz gider bir yıkamacı da alır soluğu. Bu arada bisiklet zincir yağı da etiket olmadığı zamanlarda iyi bir çözüm gibi. Araca zarar vermeye gerek yok, bu doğru olmaz, yalnız aracı park ettiğine pişman ettirecek bu tür yöntemler daha iyi sonuç verir, Camdan etiket sökmek ya da bir yağı temizlemek uğraş gerektirir , nasıl böyle bir eşeklik yaptım demesi için zamanı olur.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
@mzerenoglu
Acaba geceleri çıkıp testerelerle o bisiklet yolundaki direkleri mi kessek :D

O değilde bisiklet yoluda bisiklet yolu olsa
Ben yine şanslıymışım

20151019_183355.jpg 20151013_183033.jpg 20151019_183355.jpg 20151013_183033.jpg ah bide temizleseler

@MuratHan

aynen katılıyorum zarar vermek delikanlı adama yakışmaz, ama biraz uğraştırmalı böyle tipleri, bu etiketten mesela 15-20 tane yapıştırcan arabanın her yerine... bak bakalım bir daha ömrü boyunca parkediyormu :))

Bence BMWci kendince düşüncelilik yapmış. Yoldan alışkanlık bir bisiklet geçecek kadar yer bırakmış.
Eminim tartışsanız bak işte arada yer bıraktım oradan geçin diyecektir..

aslında bunlardan herkeste olacak böyle bi sorun varsa yapıştıracaksın tertemiz olacak

Geri