Scudo Sports

Elin adamı böyle bisikletçi yetiştiriyor

@esatsercan

Arkadaşım yanlış biliyosun takım var ama Federasyon olarak ciddi atılımlar olmasi lazım. bir tv kanalinda günde 4 kere Spor haberleri veriyor yilda kac kere bisiklet sporu ile ilgili tanıtıcı yada bilgilendirici bir haber var ???

bence Federasyondaki yetkililer bizim bu sporucumuzu ciddi anlamda medya ile paylaşmıyor yada paylaşamıyor sorun burada.

Görsel iletişim ŞART! Bilgilendirici ve ya Tanıtıcı Reklamlar ŞART! Bu spor için canii gönülden oturup kafa patlatan adamlari dinlemeleri ŞART! vs vs vs

Scudo
Bu konuda geleceğe yatırım bizde yerlerde sürünüyor,bırakın çocuklarımıza bu ekipmanların sağlanmasını profesyonel sporcularımız bile birçok zaman sponsor yokluğu ve ekipman azlığı çekiyor,sanırım onlara göre yüz yıl geriden geliyoruz...

Bir resimde resmen cyclo cross yapmislar

Alt yapı ve imkan şart sonrada türkler neden basarılı degil diyoruz imkan varda bizimkiler spormu yapmıyorlar imkansızlıgın gözü cıksın:)

Belki de kadın yetiştiriyordur :):)

adamlar sıstemı oturtmus ınsanı onemsıyor bız ıse magdurus magdurus .. :boese157:

bütün tv kanalları spor haberlerinde baştan sona futboldan bahsederse biz bu resimlere daha çok bakarız.

gerçekten küçüklükten başlıyorlar tecrübeye helal olsun diyorum.ileriki yılların bisikletçileri bunlar işte.

Türkiye'de Futbol Sporuna olan ilgiyi birazda bisiklet Sporuna verseler bisiklet Sporu ile Dünya sıralamalarına girer..
DownHill Videosu izlemek değil Downhill yapmak istiyorum ama öyle mekanlar yok denicek kadar az var ülkemizde

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
çok güzel çalışma.emeğinize sağlık.
çekirdekten yetişme diye buna denir !
bizde biraz zaman alıcak bu işler..

Olaya sadece bisiklet olarak bakmamak lazım, olayı geneller isek bu Türkiye'deki neredeyse her bireyin düşünce yapısından kaynaklanan bir sorun. Dikkat ederseniz her birey dedim, eğitimli-eğitimsiz ayırmadım. Çünkü bu iş eğitimle alakalı değil, çocuklarımızıza güzel bir hayat görüşü aşılamak, hayaller kurmasını sağlamak ve kurduğu hayalleri gerçekleştirmesinde onlara destek olmakla alakalı. Bunu ülkemizde yapabilen çok az aile var ne yazık ki...

Bisiklete gelirsek, düşüncem önemli olanın bisikletin sünnet veya karne hediyesi olarak alınıp alınmaması değil, varsın bu şekilde alınsın ama alınsın. Ülkemizde bisiklete kullanmaktan çok hoşlanan insanlar-çocuklar var. Kendi küçüklüğümü düşünürsem bisiklet kullanmanın zevkini tatmadan bu şekilde bir yarışa girmezdim diye düşünüyorum.

Bunu demekten utanç duyuyorum ama daha önce bu konuda da yazıldı. Keşke başka bir ülkede doğsaymışım. Bunu şu anki olumsuzluklardan söylemiyorum bizde eksik olan bir şeyden dolayı söylüyorum sadece tek bir şey. Bizim ülkemizin onlardan eksiği ne diye düşünüyorum. Bizde de yok mu ileri görüşlü, çağının çok daha ilerisine giden düşünürler, aydınlar, valiler, belediye başkanları... Var ama ne yazık ki susturulan bir ülkede yaşıyoruz, işte sadece bu nedenden dolayı başka bir ülkede doğmak isterdim. Çünkü TÜRKİYE'DE HİÇ BİR BAŞARI CEZASIZ KALMAZ (devrim arabaları adlı filmin bir sahnesinden alıntı)

• Beğen
Tepkiler: İbrahim Aslanhan
paylaştığınız için teşekkürler

Geri