Scudo Sports

Elimdeki parçalarla topladığım bisiklet

@İhsnn_zyvl
Ihsan uyarin icin tesekkürler, diger hangi konuda daha görünmüyor?

Kusura bakmayin arkadaslar. zamaninda imgurdan yükledigim icin fotolar görünmüyor.

Kadronun toplanmis hali...

1.JPG
2.JPG
3.JPG
4.JPG

Kadronun ilk hali...

1.1.JPG
1.JPG
2.JPG
3.JPG
4.JPG
5.JPG
6.JPG
10.JPG
40.JPG
41.JPG
DSC_0133.JPG

Kadronun üzerine takilan parcalarin bir kismi...

1.JPG
2.JPG
3.JPG
4.JPG
34.JPG
39.JPG

Uprgrade yapilmis hali...

1.1.JPG
1.JPG
2.JPG
3.JPG
4.JPG

Yönetici arkadaslardan bu sekilde fotolari ilk sayfaya yüklemelerini rica ederim.
@Edip Dinçer @Sadettin Z. @Atilla Gobel @
Tesekkürler.:)

Scudo
@Murat Cömez :) Mükemmeeell olmuş murat abi eline sağlık bi de eşimin projesi konunda görünmüyo fuji kpnunda da görünmüyo sanırım onu tam bilmiyorum

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
Elindeki parcalarin kalaniyla tour de france tamamlanmis diye duydum :D

@TolgaU
Tesekkürler, ben almanyadan giris yaptigim icin ve imgurda türkiyeye yasaklandigi icin türkiyedeki arkadaslar göremiyor.

@Murat Cömez Abi valla bende de istek yok değil :) Çiftlik evinin garajına atölyr kuracağım muhtemelen eski bisiklet restorasyonu ve bu benin videolar için bi kısmını stüdyo yapacağım :) Evde sıkıntu yaratmaya başladı hanımla papaz olacağız yakında :)

@Murat Cömez Çok teşekkür ederim Murat abicim inşallah evvelki gün bir adım attık çiftlik evi yerine burada bir yerde bir ofis odası tutuyoruz bir arkadaşımla büyük ihtimal Aralık sonrası orayı hem stüdyo hem de atölye olarak kullanacağız :)

Bir insan elini attığı her bisikleti güzel yapabilir mi :) vallahi helal olsun.

@Murat Cömez Abi eline koluna sağlık harikulade olmuş. İşte benim baktığım kadronun aynısı abi. Adam orjinal maşasını gözü gibi saklamış onu takacak. Sendekinde takılı olan da orjinal maşası dimi abi?

@Murat Cömez begenmedim hic olmamis . bunu sokağa biraksam kimse çalmaz beeee sen bunu ver bi pakistanliya işe gidip gelsin :koptum::koptum::koptum::koptum::acpsnr::acpsnr::acpsnr:

@ayarsizsair
Evet ali, bendeki masada orjinal.:)

@kadir tanrıkulu
@kadir tanrıkulu
Tesekkürler Kadir bey.:)

@mariokaldato
Sen begenme zaten istemiyorum.:koptum::koptum::koptum::koptum:

[
@Murat Cömez
Sen begenme dedin ya inadina begenecem. Sen benim kim oldugumu biliyon mu? :acpsnr::acpsnr::acpsnr::acpsnr::koptum::komik::komik::komik::koptum::komik::huhuu::koptum::koptum:

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
Geri