A aykutseker Üye Kayıt 22 Eylül 2010 Mesaj 51 Tepki 2 Şehir Bursa 18 Şubat 2013 #1 Arkadaşlar iki fren arasında kaldım sıfır alıcam elexır 7 mi shimano xt mi kararsız kaldım yardım lütfen Tepkiler: Derviş Özcan
Arkadaşlar iki fren arasında kaldım sıfır alıcam elexır 7 mi shimano xt mi kararsız kaldım yardım lütfen
özgürakbuz Forum Demirbaşı Kayıt 13 Mayıs 2009 Mesaj 580 Tepki 147 Yaş 32 Şehir samsun Bisiklet Canyon 18 Şubat 2013 #2 Elixir 7 kullanıcısıyım shimanonun bütün çift pistonlu frenlerinden kat kat daha iyi
A Anonim Silinmiş hesap Kayıt 27 Nisan 2005 Mesaj 0 Tepki 1 20 Mart 2013 #3 tutuş olara bence xt daha iyi gibi ama kesnilkle avidle uğraşılmaz ben bıktım aviddden bakımını yapmaktan sürekli hava yapıyo malzeme ama shimano bu konuda 10 numara
tutuş olara bence xt daha iyi gibi ama kesnilkle avidle uğraşılmaz ben bıktım aviddden bakımını yapmaktan sürekli hava yapıyo malzeme ama shimano bu konuda 10 numara
D Derviş Özcan Forum Demirbaşı Kayıt 21 Ocak 2011 Mesaj 448 Tepki 146 Şehir Çarşamba, Samsun Bisiklet Cervélo 20 Mart 2013 #4 bakımını kendınız yapmıcaksanız avid alın kesinlikle ama yok ben kendim yapcam çokta anlamam diosanız xt.(benim elimin ayarı iyi bakım zor olsada yaparım diyorsanız kesinlikle elixir 7)
bakımını kendınız yapmıcaksanız avid alın kesinlikle ama yok ben kendim yapcam çokta anlamam diosanız xt.(benim elimin ayarı iyi bakım zor olsada yaparım diyorsanız kesinlikle elixir 7)