Selamlar tüm dostlara! Uzun bir süre bisikletimle ilgili fotoğraf yüklemedim.. Ağustos ayında xtr dual kollar ve arka attırıcı almıştım Ama fotoğraf yükleyemeden sattım malesef.. Şimdi ise yeni frenlerimi taktım.. Onun fotoğraflarını çektim ve yükleyeyim dedim Yakında maşa değişikliği gerçekleşecek umarım Bu sene öss ye hazırlandığım için bisiklete hiç zaman ayıramıyorum malesef Amacım yaza kadar parça toplayıp bisikletimi istediğim hale getirmek.. Maşa değişikliğinden sonra para bulabilirsem jant değişikliği eğer bulamazsam vites sistemi değişikliği yapacağım.. Bisiklet şu anda odamda yatıyor Hiç binemiyorum Ama olsun.. Haziran ortasına kadar.. Yani öss den sonrasında yeteri kadar kullanılacak Şimdi bir kaç fotoğraf ekleyeyim yeni aldığım güzelim frenlerimden.. Onları almamla ilgili de bir öykü yapılabilir yav
Şanslarla dolu uğraşlarım sonucunda alabildim hayalimdeki frenleri.. Tabi Levent abimin(levo_redkit) büyüüük yardımları olmasaydı kesinlikle alamazdım Buradan kendisine sonszu teşekkürlerimi sunuyorum İşte fotoğraflar.. Hala tam olarak denemeye fırsat bulamadığım canım frenlerim, Avid Juicy Carbon:
Kimden gördüm de özendim acabaa Özenti de olduk hehe.. Abi sağolasın.. Şu jantları ve maşayı da değiştireyim.. Sonrası kolay.. Ucuz ve kolay bulunan parçalar kalacak değişmemiş Bakalım.. Zaman çok daha.. Gel öss geeelll....
Abi sele aslında hesapta yoktu ama çağrı söyleyince aldım.. zaten pek yıpranmamıştı ama bir kez düştüm.. o zaman biraz yıprandı ama sorunsuz.. çok memnunum ben
Hacım haklısın O neydi öyle yav:S Bunları birazcık kullandım.. Çok güzele benziyorlar Zaten çok istediğim bir modeldi.. Yakında inşallah yeni maşamla buradayım