Scudo Sports

Elektroşok cihazı önerisi

firestone

Forum Bağımlısı
Tepki
2.123
İsim
Hüseyin
Başlangıç
2016—17
Bisiklet
Giant
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Değerli forumdaşlar sorum açık ve net, piyasada çeşit çeşit elektroşok cihazı var, kullananlar illa vardır biraz tavsiye verseniz.

Bugün başıma gelen ve ucuz atlattığım tatsız olaydan sonra hemen yarın gidip almayı düşünüyorum, sanırım karaköyde falan baya çeşit bulurum. Aman boşver napcaksın taşıyıp demeyin, yanımda biber gazı vardı ama açık havada kullanmak işime gelmiyo, acil durumda rüzgar nerden esiyo ne olur insan bilemiyo.

Kullanan arkadaşlar marka modelle bilgi verirse çok makbule geçecek.

Scudo
Hep önerdim, yine öneriyorum. Sırta asılı kalaşnikofla sürün. Şarjörü boş bile olsa caydırıcı. Biber gazıdır elektroşoktur bunlar hep yakın dövüş silahları, oysa sırta asılan bir kalaşnikof tartışmayı başlamadan bitiriyor. E5’e çıkıp en sol şeride geçseniz dahi arkanızdan korna çalamazlar :krnz:

Şok cihazı deyince hep şu video aklıma gelir :hihi:
UYARI: Evde denemeyin!!! :kedicik:

• Hahaha
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
Köpekler için çok zorda kaldığınızda çıkardığı sesi kullanarak faydası olabilir. Takipteyim

@SEL PER Ben 2 ayaklı itler için alacam. YouTube'da bi cihaz gördüm, taşıma kayışına bağlı bi parça var, olur da saldırgan cihazı elinden kaparsa parça kayışa bağlı kaldığı için cihaz devre dışı kalıyo, o tip bişey bulursam iyi olur. Karaköye gidecem bugün, kesin alacam bi tane.

• Beğen
Tepkiler: Paramaz
1602588876683.pngKesin ve güvenli çözüm bu: teyzır( Türkçe okunduğu gibi yazıldığı için böyle yazdım, buna takılmayın sakın) Fakat ülkemizde satılmıyor, elektro şok tabancası gibi yakın temas gerektirmiyor, ateşli silah gibi ölümcül değil, güvenli mesafeden tehdidi etkisiz hale getirmenin bahşettiği adalet duygusunu tatmak için illa Amerikan vatandaşı mı olmak gerek birader!

• Beğen
Tepkiler: Paramaz
@SEL PER Ben 2 ayaklı itler için alacam. YouTube'da bi cihaz gördüm, taşıma kayışına bağlı bi parça var, olur da saldırgan cihazı elinden kaparsa parça kayışa bağlı kaldığı için cihaz devre dışı kalıyo, o tip bişey bulursam iyi olur. Karaköye gidecem bugün, kesin alacam bi tane.

firestone, geçmiş olsun... ne geçti başından? Sakıncası yoksa olanlari olay yeri ve saatiyle birlikte anlatabilirmisin? Verecegin bilgiler aynı güzergahta sürüş yapan arkadaslar icin faydali olabilir.

Piyasada var mı bilmiyorum ama Powerbank ile şarj edebileceğiniz bir model tercih edin.

Geri