Scudo Sports

Elektronik

Elzem

Üye
Tepki
38
İsim
Elif Zemzem Hebiloğlu
Bisiklet
Salcano
Evet arkadaşlar alakası değil fakat malesef elektronik forumlara üye olabilmek adına şu anda cevap alamıyorum ve baskı devreyi kurmam lazım. Affınıza da sığınarak elektronikten anlayan arkadaşlara aresle ilgili sorum olacak. Ldr'yi arese aktarırken A sütunun altındaki boş bölüme birşey yazmam gerekiyor fakat bu meseleyi halledemedim. Yapmamı önereceğiniz birşeyler olursa çok güzel olur. Baskı devrem ellerinizde :) Ldr ares.JPG

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
Scudo
ne bölümü okuyorsunuz

mezunum da ben öğrenciyken birazcık tembellik yaptım şimdi telafiyle uğraşıyorum :) biyomedikal mühendisiyim. aslında o problemi çözdüm bu sefer başka bir problem çıktı karşıma, arese bir kuramadım devreyi. içim şişti doğrusu şimdiden :/

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
sana tavsiyem güzel bi çay demle kendine.
geç en rahat ettiğin koltuğa çayını yudumlarken bi rahatla.
sonra gene gel buraya.
soruyu gene çözemiceksin ama en azından rahatlayacaksın :kedicik:

birkaç forma sordum, cevap alamadım. ben de çok sevdiğim bir hocama mail attım şimdi yarın cevabını alırım herhalde. tıkanıp kalmak çok kötü oluyor soracak kimse olmayınca da :/ teşekkür ederim öneri için :)

Kılıf oluştururken ki sorunu aştıysanız, malzeme seçiminde kılıflı eleman ya da benzeri bı başka eleman tercih etmelisiniz onun dışında Auto router özelliğini öğrenmelisiniz kılıf yapımı konusunda datasheet kullanarak çözüme gidebilirsiniz metrajlara dikkat ediniz.

• Beğen
Tepkiler: gmfaruk
hocam problem şimdi şu youtubedan bir yandan da videosunu izliyorum, yani videodakinin aynısını yapmama rağmen bana şöyle bir problem veriyor: oysaki videoyla aynı şeyleri yaptım ama ne zaman toolstan autoplacerı açsam bu çıkıyor.Problem.JPG

@gmfaruk başta belirtmiştim sanki alakası olmadığını başta da affınıza sığınmıştım hem, sadece forumda mutlaka elektronikle içli dışlı olabilecek arkadaşların var olacağını bildiğim için böyle birşey paylaştım.

Sarıyla yaptığınız board sınırları eğer eleman için kılıf oluşturacaksanız sol alttan mavi kare olan simgeden çizmelisiniz.

problem çıkıyor hocam teşekkür ederim ama yardımınız için

Kullanacağınız elemana benzeyen başka bir elemankılıfı seçip onun üzerinde değişiklik yaparak pek çok problemden kurtulabilirsin.

sabah tavsiyenizi deneyeceğim hocam

biyomedikal mühendisliği nedir tam olarak ? ilk defa duyuyorum

hocam tanım çok geniş aslında sorduklarında benim de kafam karışıyor doğrusu :) kısaca ama tıbbi cihazlar, kök hücreler, nano malzeme, tıbbi görüntüleme vs birçok alan biyomedikal mühendisliğine ait. çok geniş eğitim alıyoruz lisans eğitiminde :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Elzem
oooooo nano varsa nanayladık demektir :D Hakkınızda hayırlısı deyip olay mahallinden tam gaz kaçıyorum :D

Geri