Hüsameddin Bey merhaba,
Benim bisikletin jant ölçüsü 26. 26 veya 28 jant ölçüsü arasında fazla bir fark olacağını sanmıyorum.
Çocuk koltuğunu bagajın üstüne biraz arkaya doğru iki adet alüminyum parça yardımıyla monte ettim. Böylece oğlum çevresini rahatça seyredebiliyor, diğer bisikletlerdeki gibi sürücüye yapışık seyahat etmiyor.
Bende erkek modeli var ama ben yazın ortasında aldığım için bayan modeli kalmamıştı, o yüzden mecburen aldım. Bayan modeli olsaydı hiç gocunmadan binerdim
Tabii ki 36V ve 240W olan model çok daha güçlü olacaktır. Bisiklet 25km/s hıza kadar size yardımcı oluyor. Sonrasında yardımı kesiyor. Ama biraz yardım ettiğinizde bu hıza saniyeler içinde çıkıyorsunuz. Bu bisikletle 10-15 derecelik yokuşlarda diğer bisikletleri hatta faytonları arkamda çocuk varken çok rahat solluyorum. Hatta turun sonunda terlemiyorsunuz bile.
Son olarak evet bisikletin gidonunda bir gösterge ekranı var. Carraro ile aynı mı bilmiyorum ama bu ekranda hızı, kalan batarya miktarını görüyorsunuz. Arka ve ön farı açıp kapayabiliyorsunuz ve yardım miktarını seçiyorsunuz. ECO modda motor çok az yardımcı oluyor mesela...
Ali Bey,
İstanbul - Adalar'da şahısların motorlu araç kullanmaları yasak. Bu yüzden bisiklet veya faytonla ulaşımı sağlıyoruz. Veya yürüyerek

Bu yüzden bisiklet aldım. Elektrikli bisiklet kullanımı Adalar'da serbest, elektrikli motorsiklet ise yasak.
Şehirlerde ise elektrikli motorsikletlerin kullanımı için normalde ehliyet gerekiyor. Ehliyetsiz binenler var. Oysa elektrkli bisikletler 250w ve pedal sensörlü olduğu için, yani Avrupa normlarına uygun oldukları için ehliyetsiz bir şekilde kullanılabiliyor.
Mehmet Bey,
Elektrikli bisiklet normal bir bisikletin yerini ne kadar tutar bilemiyorum. Dediğiniz gibi düz yolda ve yokuşlarda ister istemez motoru sürekli kullanıyorsunuz. İnsan motorun gücüne alışınca normal pedal çevirmek istemiyor. Bu yüzden normal bir bisikletim daha var ve tura çıkacağım zaman onu kullanıyorum.