Katlanır tip bir bisiklet için kilo fazla tabii. Performansı yeterli gibi gözüküyor. Aslında istiyorum ben de elektrikli bisiklet kullanmak ama küçük tekerlekli bi elektrikli bisiklet almazdım muhtemelen, hele ki şehirde trafikte ve İzmir in kötü yollarında oldukça tehlikeli olurdu. Anca büyük tekerlekli bir model olacak ve motor aynakolun orada olacak, pedala uyguladığın güce göre de kendini ayarlayabilecek, o zaman benim için ideal olur, bir de bu bisiklete para vermesem birisi hediye etse veya çekilişten çıksa , yeme yanında yat
@m.klcts Ben bu arkadaşımızdan şunu beklerdim hem elektrikli hemde katlanır bir bisiklet ağırlık ,hız felan yazılmış edilmiş ama kadro ne çelikmi,alüminyummu,kaç vites gerçekden baba yokuşlarda nasıl performansı?katlama mekanizması nasıl katlandıkdan sonrada sürülebiliyormu?kolaymı katlanıyor bunlar çok önemli şeyler ben şimdi kafamda bir sürü soru işareti ile kaldım.almak yada almayı benim gibi düşünen arkadaşlarda eminim vardır.bebek yokuşunu çıkmak asıl mesele zaten yoksa belli rampalar ve yokuşlar zaten çıkılıyor.
@Endorfin yahu şu köprü çıkışındaki yokuşu bi görmüyormusn bisiklet kullanan insanların yanından çıkıyorum farkında değilmisin videoda 20 sndenden sonra
Endorfin videoya dikkat ettiysen unkapanı köprüsünden geçtikten sonra şişhane yönüne doğru gidiyor arkadaş köprüden hemen sonra yokuş başlar bisiklet için dik sayılır o yokuş
@Bisikletci28 ya canım kardeşim siz buraları bile normal bisikletle çıkamıyor böyle elektrikli bisikletle çıkıyorsanız ve bunlara yokuş veya rampa diyorsanız ohoooo ben kendimi kötü bilirdim yokuşlarda bide