Scudo Sports

Elektrikli bisiklet 500 ytl

trsurf2000

Üye
Tepki
4
Merhaba arkadaşlar. Hiç kullanılmamış, yeni alınmış(birkaç günlük) ve paketinde(demonte halde) elektrikli bisiklet yarı fiyatına koyacak yerim olmadığı için 500 YTL'ye satılıktır. Özellikleri aşağıda belirtilmiştir:

16 yaşın üzerinde olmak kaydıyla her yaşa uygundur. Görünüşü Moped(motorlu bisiklet)'i andırmaktadır.
Şarj Sayısı: 250 ve üzeri
Şarj Süresi: 6-8 Saat
Hız: 25km/saat
Menzil: 25-30km
Motor Gücü: 250W
Akü Gücü: 12AH,24V
Net Ağırlık: 28kg
Brüt Ağırlık: 31kg
Taşıma: 90kg
Fren Tipi: El freni,disk
Dişli Sistemi: Zincirli
Ön far ve sinyal sistemi
Arka stop ve sinyal sistemi
Ön ve arka süspansiyon sistemi
Arka Bagaj
Hız(km) ve akü göstergeleri
Elektrikli korna.
Renk: Mavi

Ürün kargo ile adresinize gönderilir. Kargo ücreti alıcıya aittir(ben 31 YTL ödemiştim).

Scudo
Markası E-BIKE. Çin malı. Başka bir bilgim yok. Tam olarak aynı olmasada bir benzerinin resiminide ekliyorum(örneğin benimkinin rengi koyu mavi(laciverte yakın) ve jantlar telli değil(üç kolon var)). Dediğim gibi henüz yeni aldım ve hiç kullanmadım. Aslında satmaya niyetim yok. Fakat apartmana çıkarıp indirmek mümkün olmadığından ve dışardada bırakacağım yer olmadığı için mecbur satıp normal bir bisiklet almayı düşünüyorum. Yeni bir bisiklet ile takasta yapabilirim.

Akü şarj tutmamaya başladığı zaman yeni aküyü yedek parça olarak nereden temin etcez ?
Türkiyede yetkili satıcısı veya servisi varmı ?
Garanti süresi ne kadar ?

Ben doğrudan ithalatçı firmadan telefonla sipariş verip aldım. Yeri Adapazarı'nda. Birkaç şehirde servisleri de varmış. Garanti bir yıl. Daha alalı bir hafta olmadı. Kısa zamanda bir talep olmazsa arkadaşıma vereceğim.

Ben de ondan alacaktım. Ama özellikleri dikkate alındığında çok pahalı. O fiyata Honda motosiklet alınır. :D

Geri