S sertal ferit gülkan Üye Kayıt 13 Kasım 2009 Mesaj 10 Tepki 5 Şehir mersin 23 Eylül 2011 #21 Arkadaşlar Herşeyi Anlatmış.yollarda Yabancı Zannedip Hello Diyenlere '' Benden De Size Hello'' Diyorum. Bizim Kültürümüze Girmeli, Bende Eldiven Ve Kask Takıyorum. Sağlığını Ve Güvenliğini Düşünen Takar.
Arkadaşlar Herşeyi Anlatmış.yollarda Yabancı Zannedip Hello Diyenlere '' Benden De Size Hello'' Diyorum. Bizim Kültürümüze Girmeli, Bende Eldiven Ve Kask Takıyorum. Sağlığını Ve Güvenliğini Düşünen Takar.
Volkan Ceyhan Aktif Üye Kayıt 18 Temmuz 2011 Mesaj 102 Tepki 24 Şehir Kayseri 24 Eylül 2011 #22 Kask olduğunda sürücülerde daha dikkatli davranıyor aslında. Sırf bunun için bile kimin ne dediğine bakmadan takılır
Kask olduğunda sürücülerde daha dikkatli davranıyor aslında. Sırf bunun için bile kimin ne dediğine bakmadan takılır
R R. Ahmet Kurşun Üye Kayıt 2 Eylül 2011 Mesaj 7 Tepki 1 Şehir İzmir 30 Eylül 2011 #23 @levent türkmen Diğer arkadaşların düşüncelerinin aksine ben komik olur düşünüyorum. Zira eldiven kasktan bile önemli bence... Sizin yerinizde olsam bir an önce bir çift eldiven edinirdim. Hem de jel dolgulu olanların en iyisinden...
@levent türkmen Diğer arkadaşların düşüncelerinin aksine ben komik olur düşünüyorum. Zira eldiven kasktan bile önemli bence... Sizin yerinizde olsam bir an önce bir çift eldiven edinirdim. Hem de jel dolgulu olanların en iyisinden...