Scudo Sports

Eldiven ve amele yanığı.

uzun kollu forma en iyi çözüm. cumartesi turunda 60 faktör krem sürdüm tamam kızarmadım ama renk farkı oldu yine de. ha çok şikayetçi miyim bundan? değilim. ama bu haftasonu arkadaşlarımla denize gidip bikini giydiğimde ne hissedeceğim onu şimdiden bilemniyorum:) eller çok önemli değil de kolda olan iz pek hoş olmuyo gerçekten:)

Scudo
ben uzun kollu pek giyemiyorum.kısa kollu formayla kollarıma sleeve takıyorum. beyaz olduğundan sıcak çekmiyor. kollarımdaki kas ağrıları için de gayet iyi oluyor

Bence bırakın kalsın öyle bilekleriniz beyaz beyaz.. Onun adı amele yanığı değil bisikletçi yanığı..

Konu hortladı ama. Bu kolumun görüntüsü rahatsız etti beni bu yüzden yazıyorum. eldivenin kapattığı alan beyaz gerisi esmer yanmış hep önerdiğiniz bir krem vb. var mıdır ?

@PaPerOX Güneş kremi kullanabilirsin veya giyilebilir dövmelerden alabilirsin. Aynı sorun bende de oldu şuan da giyilebilir dövme kullanıyorum.

Bisikletçilerin birbirini farketmeleri için güzel bir fırsat işte :) Kollar kapkara eller parlıyorsa gidip hemen tanışmak gerek

Geri