Scudo Sports

Eldiven tavsiyesi

Scudo
Sedona tavsiye etmem, çok çabuk yırtılıyor 1 yıkamalık ömrü var.

• Beğen
Tepkiler: CIPTIS
@hydrocon
Yazlık, mersinde yaşıyorum kış yok burada. :)

@poyraz_371
Decathlon da 900 serisi jel destekli eldiven vardı baya güzel ve kaliteli idi sadece sarı renk mevcut rengi önemsemiyorsanız bence fiyat performans ürünü.
(link)

• Beğen
Tepkiler: Ahmet TOPAL
Sedona Kısa Parmak Eldiven Bio Ergo PK 812-095 Siyah-Beyaz L
Arkadaşlar bu ürünü kargo dahil 46 tl e alayım mı?
Kullanan var mı. Ya da vu fiyata şunu da alabilirsin diyen?

@poyraz_371 şu eldiveni 45'e almıştım sanırım..Gayet iyi ama bitmiş;
(link)
Gittigidiyor'da ucuz modellerini gördüm..Şu;
(link)

@hydrocon
Nedeni var mıdır ? Bende jelli bir eldiven almayı düşünüyorum hafta sonları 150-200 km lik turlara çıkıyorum ?

• Beğen
Tepkiler: hydrocon
Elinizin aya kısmı gidon bandına yada fren kollarına temas eder. Burada jell desteği olan eldiven tercih ederseniz bu sizin için sürüşü konforlu hale getirir.

• Beğen
Tepkiler: Sandozix
@shooter06

Ürün güzel fakat dikkat ettiyseniz profili kalın yani vites kollarındaki hissiyatı bir miktar azaltır. Bu durum soğuğa ve suya mukavemetli eldivenlerin tamamında mevcut ne yazık ki. Ben ince profilli dağ bisikleti eldiveni kullanıyorum Decathlon’dan almıştım. 10 dereceye kadar idare ediyor fakat altında ellerim uzun sürüşlerde üşüyor yine de kalın profilli mutfak eldiveni alma konusunda kendimi ikna etmiş değilim.

• Beğen
Tepkiler: -Skynet-
@hydrocon
Hocam vites değişimini o kadar çok etkilememesi lazım.Sonuçta, çok kalın gelmedi bana.Kaldıki, viteslerde zaten shimano kollu vites, bir parlak aşağı yukarı çekince geçiyor.Ama motor vitesi gibi el içinden atılanlarda, dediğiniz gibi belki eldiven kalır olursa, kavrama sıkıntısı olabilir.

Ben, yağmursuz havada eli terletmeyecek, yağmurdada su geçirmeyecek bir ürün bakıyorum.Ee eşşek değilya soğuktanda koruyacak tabi.:) Bu özellikte fiyatı yüksek olan, çok kaliteli ürünler var. Ama o kadar fiyat veremiyorum malesef.Orta kalitede işimi görecek bir eldiven bakıyorum...

Kış hazırlığına girdim,eksikler bir türlü bitmiyor arkadaş, kafayı yiyeceğim.(ilk defa kışın bisiklet süreceğim:p)

Ben üstteki yazıyı yol bisikleti kullandığını düşünerek yazdım kardeşim. Senin kullandığın bisiklette o hissiyat daha az sorun olabilir. Sen yinede bir elinde dene o şekilde satın al benden tavsiyesi )

• Beğen
@hydrocon
Yol bisikleti kullanıyorum hocam, fotodaki ben değilim karışma olma olmasın.:D
İşte her şeyin altında yatan sorunda burda, hiçbir ürünü deneyerek alabilecek imkan yok malesef.Hepsi,kullanıcı tecrübesi, teoriye vs dayanarak karambole alıyoruz.

Yol bisikletiyse üstte söylediklerimin hala arkasındayım :) Umarım sorunsuz kullanırsın

• Beğen
@Furkan TK
Bu videoyu izledim, btwinin bu modelinde soğuktan korumasına rağmen biraz yağmura yakalanınca ele su geçirdiğini duydum.Hem yorumlarda hemde, form da birisi yazmıştı.Onada yazdım ama cevap vermedi nedense.
Birde bu var. Başkada fiyatı iyi, işlevsel ürün bulamadım.

(link)

Buna ne dersiniz?

@shooter06 Gönderdiğiniz bağlantıdaki eldiven Çin menşeli sitelerden tedarik edilmiş kalitesiz mallar. Verdiğiniz paraya yazık olur. Farklı sitelerden bakmanızı tavsiye ederim.

@Furkan TK
Mesala? Önerdiğin bir eldiven var mı, terletmeyen, su geçirmeyen, üşütmeyen, ekstrim bir şey aramıyorum ama kışlık bir bisiklet eldivenin bunları sağlaması lazım.Yoksa normal bir kışlık eldiven bile elimizi sıcak tutuyor.

• Beğen
Tepkiler: fahrikagan16
@shooter06 Giant Chill'i tüm kış kullandım. Arazide, uzun yolda kar yağışı hariç her havada sürdüm. (Kar yağışından 1 gün sonra sürdüm ama) Gayet memnun kaldım ben. Ama fiyatı 100 lira civarında şu an.

Geri