Scudo Sports

Eldiven - Sigma Mini Flaşör - Arka Flaşör - Ön Flaşör (Mercekli) - Ayaklık

mercekli flaşör bimde 4,95 tl ben 2 adet aldım bire bir aynısı sen nereden aldıysan birhayli pahalı almışsın baglantıya gelince yarım ay şeklinde egik bir plastik parçasını gidona tutur uygun ölçüde orngle çevresinden gerdir ben 2 bisikletimede bu şekilde bagladım gayet güzel oldu hem hafif hemde profesyonel görünüyor

Scudo
@AHMET67

Güneş enerjili mi aldığınız ?
Ne zaman aldınız bir de ? Çünkü BİM'de belirli tarihler arasında belirli ürünler oluyor.

@AHMET67

Bir arkadaşımda o mercekli flaşörden mevcut ve pahalı bir fiyattı.. Bence ortada yanlışlık yok.. Olsada biri çıkar mutlak söylerdi,o mercekli değil normal fardır iyi forumlar:in:

Bimden 4tlye :D Akla yatkın olmayan ifadelerle ilanı kirletmenin bir yararı olmaz kimse açısından.Gördüğünüz en pahalı bisiklet ışığı oydu sanırım.Fiyatta problem yok.Satışa engel olacak hareketler yapmamanız 2.el bölümünün sağlığı açısından önemlidir.Bu arada hayırlı satışlar.

@BerkBAYAR

Onun fiyatı gerçekten uygun... Yapabileceğim bişey olsa yaparım...

bimde satılan buna benzer bir üründü, mercekliydi, zoom ayarı vardı. aynısı diyebilmek için ikisini yanyana koyup ışık kalitesini karşılaştırmak gerek. led farkı olabilir. spor mağazasındada adidas var pazardada adidas var, baktığınızda birebir aynı,peki ya kalitesi? :D

@özcan parlakoğlu

Bimdeki feneri alana kadar elimdeki fener icin cok iyi diye dusunuyordum. Bimdekini aldiktan sonra eski fenerim icin cok dandikmis diye dusunuyorum. Bu feneri test etme imkanim olsa bimden aldigim icin cok dandikmis diyecegime eminim..

Ayrica birinin ilanini baltalamak etik degil. Kiniyorum.

Iyi satislar

BİM'deki üründen bende aldım gerçekten çok güzel. Fiyatını benim sattıgımla kıyaslayacak olursam güzel bi ürün. Ama yanyana koyacak olusak ışık kalitesi benim sattıgım daha güzel diyebilirim. Fiyatına nazaran BİM'deki ürün gerçekten çok güzel.

Sadece

Sigma Mini Flaşör
Güneş Enerjili Arka Flaşör
Ayaklık

Satılıktır diğerleri satılmıştır.

Sadece

Sigma Mini Flaşör
Mercekli Ön Flaşör (49 TL) den
Ayaklık

Satılıktır diğerleri satılmıştır.

Geri