Scudo Sports

Eldiven için dokunmatik kumaş ?

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
316
Merhaba aliexpressten aldigim baharda giyebilecegim eldivenlerin parmak uclarinda dokunmatik telefonlari kullanabilmek icin farkli bir kumaş kullanmislar . simdi daha korumalı eldiven kullanacagim fakat onda bu parmak uclarindaki ozellikten yok . bu eldivenlerin parmak uclarina zimba deligi kadar bir yuvarlak açıp orayı dokinmatik ozelligi olan bir kumaşla yamamak istiyorum. Tek problem bu ozellikte kumaşı nerede bulurum ?
Bunlar aliexpressten aldigim eldivenler
http://images.tapatalk-cdn.com/15/12/17/2cdae1758fa471e9d2c14d7ef0a288bd.jpg

Yardımcı olan herkese simdiden tesekkur ederim .

Scudo
2-3 saat önce eve dönerken aklımı kurcalayan sorudur. Merakla bekliyorumç

Bu sekilde bir kumaş bulamadım ama bu iş icin ipler var sanirim , aliexpressten sipariş verdim 1-2 aya gelir :) bakalim gelince deneme yapip buraya yazarim . bu sekilde kumaş bulsam cok daha kolay olacak gibi

Merhaba. Benimde böyle bir sorunum vardı. Çok düşündüm çok araştırdım en sonunda cevabın çok yakında olduğunu fark ettim.

Malzemeler;
1 adet popo( kaba et)
1 adet bıçak
Japon dedikleri yapıştırıcı

Pansuman için;

Gazli bez
Tentürdiyot

Eldivenin sadece bir parmagina yapilacaksa kaba etten çapı 0,5 cmlik yuvarlak bir parça kesilir. Hangi parmagi kullanacaksaniz eldivenin o parmağa denk gelen kısmına yapıştırılır. Pansuman için doktorunuza başvurunuz. Geçmiş olsun.

@tunaünüvar problemin mi var , espri mi yaptın anlamadım . amacın trollemekse yazdığım konulara rica ederim cevap yazma. Espri yapmak istediysende bana komik gelmedi .

@tuna ünüvar
9deb59aa5494b2444ae46a75633b6d88.gif

furkancım meraba
Merak ettiğim bisiklet sürerken telefonla yoğun bir etkileşimimiz olabiliyor mu ki bu tip bi sorun çözmek fikrine kapıldın? eleştirmek yada trol için sormadım yanlış anlama abisi, sadece ben bislet sürerken önümü takip etmekten pek telefonla ilgilenmiyorum ,cebimde kıpraştığında da sallamıyorum pek, musait anda kenara çekip bakıyorum kim aramış diye

Pek sayın,muhterem,muhteşem üstad-ı AZAM

Bir soruda ben sorayın...bmv kenarda şöyle bi kalsın...

Karşımda cıscıbıldak beypiliç duruyor. BUndan dokun ama matikleme olur mu? olursa kıç bölümü mü daha hassas olur? yoksa boynumu dokundurur. ismail, ismail, ismail.. koş yetiş yetiş ismal yetiş. yetiş sende gel, gel yetiş gel yada yetişen gelsin...hayde play ismail play.

@tuna ünüvar

Cumhur yeni gençlik çok fena, elsiz,ayaksız bisiklet kullanıp hem telleşiyorlar hem facebook ve wapısapı yazışıyorlar.
Türkiye'nin önü açık

@mariokaldato

Lumia al kurtul eldiven derdinden.

Niye ki? Lumia yani microsoft emice dokunmatik eldiven mi veriyor?

Telefonum servise gitti, eski samsung 2 inç ekran kalın edivenle bile algılıyor. bizi fena kekliyor bu tekno firmaları.

@Junastin

Finlandiya soğuk bir memleket olduğu ve Nokia da oralı olduğu için telefonları , kullanıcılarına kolaylık olsun diye kalın eldivenlerle de kullanılabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Keşke öyle olsaydı. Nokia yı microsoft aldı yeşil kartlı oldu.
@Junastin

Dokunmatik duyarlı telefon kilifi alman daha kolay ve cozulebilir bir durum o kuması bulmak zor sanirim

@furkan.zaman hocam her yerde kolayca bulunabilen lateks eldiveni taktım (cerrahi eldiven) ve telefonun rahatlıkla kullanılabildiğini gördüm. Eldivenden bir parça kesip kullanabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
İnşallah diyeceğim ama adamlar katolik nikahı kıymışsa asla boşanma olmaz:)

@Junastin

@mariokaldato abi ben bisiklete eski telefonumu sabitledim. Şarki degismek , radyo kanali degismek gps i acmak takip programini acmak icin telefonla haşır neşir oluyorum sürekli . elimde kullanabilecegim gps takipli bir sistem oldugu icin yeni bir hiz olcer almak israf bana gore . o nedenle dokunmatik ekran ile etkilesebilmem lazim :)

@bahrikaplan latex eldiveni kesip normal eldivenin parmak ucuna yapistirmami mi soyluyorsunuz yoksa eldivende delik acip oraya mı dikmemi oneriyorsunuz parçayı .

@PeDaLLı-YoRuM bahsettiginiz urun nasil bisey bilmiyorum ben onu , bi fotograf yada link atabilir misin ?

@Junastin eski telefonu bu sekilde degerlendirdim , yeni telefon olayina giremem bu is için :)

Bu cep telefonu üreticileri kadar ahlak yoksunu firmalar olmaz.
Samsung telefonum serviste, bana kullanım için sadece konuştursun dedim gt,s5360 telefon verdiler. kot kalınlığında ( bu konudan esinlenip ) kumaşla 1 kat ile başlayıp 4 kat ile denedim, yine çalıştı dokunmatiği. yeni telefonlar ise çalışmıyor.
Şİmdi bende bu sözde dandik telefondan alıp km saati ve gps için kullanmak için almaya karar verdim.

@furkan.zaman eldivende dediğiniz gibi bir delik açıp, oraya lateks parça konabilir. Bu şekilde ben denemedim. Lateks eldiveni elinize takarsanız dokunmatik çalışıyor. Yün eldivenin üzerine lateks eldiveni taktığımda, dokunmatik çalışmadı.

Geri