Scudo Sports

Eldeki nasırlaşma...

bende de aynı dert..ama
1-eldiven alarak
2-bisiklete elcik takarak
3-ağırlığımı öne vermeyerek
bu sorunu hallettim sayılır
ancak:( malesef
nasırlar bir türlü yok olmuyor
inşallah nasırların ağır değildir

• Beğen
Tepkiler: tuninger_haa
Scudo
@alaskha

1 cm2 den bıraz daha az bı bolge :D
tamamen sertlesıyo ama bıs. surmeyınce iyileşiyor :)

iyi hoş ama başkalarıyla tokalaşınca,'ne güzel süs' demiyorlar:D

şahsen bundan önce bende demezdim:)

• Beğen
Tepkiler: cannn3715
@gazoz

e sen de tokalasmayıver :D
yok ya bence o kadar hıssedılmıyor hatta ben arkadaslarıma gosterıp hava atıyorum :D ustune kalemın ucuyla basınca komple ıcerı gocuyo:D :p

Yazın benimde elimin o bölglerinde baya nasırlanma vardı,fakat elciklerideiştirdim yumuşak elcik taktım ve eldiven kulandım ve geçti...

bendede vardı nasır bigün tak etti canıma hepsini yoldum :D
asıl deriye gelinceye kadar bişey yok ama canlı deriye gelince mahvediyo adamı :D

@Abdullah Hakkı

bendekı kopmuyo da sadece sıvrılesıyo
:)

@gazoz

Demekki o arkadaşın senin kadar hakkını vererek bisiklete binmiyormuş.

Udi üstadların yada mükemmel bağlama çalanların da sol ellerinin 3. ve 4. parmaklarında ciddi nasırlar oluşur...

Yineliyorum;

Nasır, çiftçinin elinin, saz sanatçılarının parmaklarının, bisikletçinin de avuç içinin süsüdür, gülüdür. Gülü seven dikenine katlansın.

not: Nasırınız aşırıysa, deriyi ılık suda yumuşattıktan sonra pomza taşını deneyin. ;)

• Beğen
Tepkiler: cannn3715
bence eldiven işe yaramıyor kaç farklı marka modellerini denedim ellerimde yine nasır.Ama haraket yapmamla bi alakası varmı

@koraymalkoc

bence vardır
cunku ayakta surme bıle asırı derece fark olusturuyor bende (nasırlasma hızında)

eveet her bir iz (nasır) bir yasanmışlık ifade ediyor..
varsın olsun da biz bu işe devam edelim

:D

Abi öyle diyorsunda nasırlar çok kötü bişey benim avucumun içi full nasırdı ama şimdi geçtiii :D:D ne kadar iyi eldiven alırsan al yine nasır olur

Nasır, ne yaparsanız yapın sürtünmenin ve ezilmenin olduğu bölgelerde çıkacaktır bu kaçınılmaz. Ancak oluşan nasırı hafifletmek bizim elimizde. Eldiven taktığımız halde hala oluyor ve rahatsızlık duyuyor ve kurtulmak istiyorsak öncelikle deriyi yumuşatmamız lazım.
Kap veya leğen içine sıcak su koyup iyi bir sabun ile köpürtüp ardından bu suyun içinde ellerinizi 5 -10 dk bekletin. Ardından nasırlı olan bölgeyi çok tahriş etmeyecek biçimde banyo lifi veya buna benzer bir şeyle ovun. Ben bu yöntemi uygulayarak baya bi azalttım..

Saygılar...

• Beğen
Tepkiler: tuninger_haa
@infinite dream

bu da bır yontem ama benım kendı yontemım var dıslıyorum o bolgeyı yanı dısımle koparıyorum gayette iyi oldu :D

Sen dişliyince o bölgeyi yine nasır çıkıcaktır en güzel güzel bir krem bepanteni tavsiye ederim.Isırınca veya koparınca yine çıkıcaktır aynı bir yara gibidir.Kabuğunu kopart ama orası yine kabul bağlar.

@koraymalkoc

yoo hayr o kadar da kotu degıldı tabıkı tam orak gecmedı ama eskı sertlığı kalmadı :)

Geri