Öncelikle şimdiden geçmiş olsun Kadir abi. Sorununuz karpal tünel sendromu olmalı. Uzun süreli bileği kullanımda oluşuyor bu sorun
mesela şimdiki gençlik bilgisayar başında saatlerini harcadığı için mouse hareket ettirmekten bileklerinde oluşmaya başlıyor bu durum
veya ev hanımları evde iş yapa yapa bileklerinde oluşuyor bu durum aynı şekilde marangoz işini yaparken olsun öğretmen yıllarca
tahtaya yazı yazarken olsun oluşuyor bu durum.Önleme tedbirleri vs var ama sorun oluştuktan sonra geçirmesi profesyonel yardım
gerektiriyor okuduğum kadarıyla.Sabah kalktığınızda elinizde uyuşma olabilir bunun için yatış tarzınıza bile önem vermeniz gerekir.
Ellerin üstüne yatmamak hatta özel bileklikli eldivenlerini takmak gerekiyor, bileklere ağır iş vermemek gerekiyor.
Bisiklet sporunda durum nedir tam bilmiyorum ama uzun süre bilekte baskı olursa bu sebeple de artabilir.
İğne ile geçirme durumlarını biliyorum ama pek çok memnun olmayanını da duydum.Çözümü ameliyat olmalı ama tabiki
doğru ellerde olmalı bu ameliyat.Ayrıca tek bir doktora görünmenizi de tavsiye etmem çünkü biri başka şey der diğeri
tam zıttını der, burası Türkiye.Yeniden geçmiş olsun ama unutmadan söylediklerim bir geçerliliği yok çünkü doktor vs değilim

Sadece araştırmayı severim, zamanında ilgilenmiştim.