Scudo Sports

Elcik önerisi

@Mustafa Zeybek Bu elcikten kullandim. Ortalama 1 sene idare ediyor. Yazi icin oyuntulu kısımlar ince lastik kisimlarindan kopabiliyor. Cok konforlu olmasada eldiven ile rahat kullanimli fiyat-performans bir elcik. Takarken gidonu temizler ve sabunlu/deterjanli su ile hafifce islatirsaniz cok zorlanmadan takarsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Scudo
bulabilirseniz tchibo'nun barendli elciklerini öneririm 2 yıldır kullanıyorum tam bir f/p ürünü..

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@mahden barend tercih etmeyi düşünmüyorum, teşekkürler.

@suat akman
Yorum için teşekkürler. Büyük ihtimal bu elciği tercih edeceğim. Kışın nasılsa eldiven kullanırım. Yaza başka elcik bakarım en kötü.

• Beğen
Tepkiler: suat akman
Merhaba abiler , yeni bir vites kolu aldım fakat elcikler kısa geldi. Yaklaşık 20 cm civarı elcik lazım. Iki tane elciği art arda mı takayım ? Bildiğiniz önereceğiniz elcik var mı ?Durum fotoda gayet belli.Fotoğraf0007.jpg

@MAERKEK

Vites kollarini elciklere yaklastirsan? 20 cm. elcik olacagini dusunmuyorum da. Kablolar kisa gelirse degistirmen daha iyi olur.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
@Mustafa Zeybek
Bu arada şu (link) elciği yerel bisiklet mağazasından 40 liraya aldım. Konuyu yarım bırakmış gibi olmuşum :) hissiyatı güzel ama kelepçeleri hemen yalama oldu.

• Beğen
Tepkiler: pancama ve MAERKEK
@CmlCLK
Aradaki metal boşluğunu sevmiyorum . O yüzden değiştireceğim üstündeki elcik 9 cm en fazla 13 cm elcik var. Yeni elcik+eski elcik yaparım .

@Mustafa Zeybek
Teşekkür ederim hocam . Aliexpressten bu ay içinde sipariş vereceğim. Bahara gelir zaten . Mart ayında takarım.
(link)

Dumeni daraltmaya da gidebilirsiniz sn. @MAERKEK. Iki elcik takmaniz bir zaman sonra hos gorunmez gozunuze. Sizin zevkinizi bilemem ama ben asla girmezdim oyle bir ise.

Merhaba arkadaşlar, (link) bir elcik almayı düşünüyorum. Bir kaç farklı markanın benzer ürünleri mevcut. Markadan markaya belirgin malzeme farklı varmıdır? Yoksa ucuz olanı alsam olur mu?
S11214-21363767.jpg

Merhaba arkadaşlar, (link) bir elcik almayı düşünüyorum. Bir kaç farklı markanın benzer ürünleri mevcut. Markadan markaya belirgin malzeme farklı varmıdır? Yoksa ucuz olanı alsam olur mu?
278530 dosyayı görüntüle

Vona ile Sedona her üründe birebir aynı, (link), (link) da bu üründe aynı. Malzemeleri ve desenleri arasında hiç fark yok, sadece kelepçe renk ve logoları değişiyor. Bende (link) var, avuç içine oturan kısmı doğru ayarlayınca barend açıları mantıksız kaldığı için çarşı-pazar bisikletine aktarıp (link) elciğe geçmiştim. Malzemesi sonradan aldığıma göre sert ama avuç içine oturuşu güzel.

• Beğen
Tepkiler: mhmtp ve ordi
Geri