Scudo Sports

Elazığ-İzmir 1500 KM

Güzel bir tur, güzel resimler, güzel anlatım. Helal olsun bisikletinin hakkını verenlere.

• Beğen
Tepkiler: Borntobewild
Scudo
Çok güzel resimler, nice uzun turlara.)

• Beğen
Harikasın. Resimlerde mükemmel. Ins bende bir uzun tura çıkacağım hazırlıklara başlıyorum yavaştan :)

• Beğen
@Kahraman Süslü

Evet biraz şanlıyım ;) Mardin'de yeni tanıştığım bir kızla üç saatte bir şişe şarabı devirmiştik.Üstelik şarabı kız ailesine almıştı.

@Hakan Özcan
Söylemiştin Suryani Şarabı mıydı neydi :D artık şarabın nasıl bi versiyonuysa :)

• Beğen
Güzel tur olmuş tebrikler darısı bize artık 1 hafta içinde bende çıkmayı düşünüyorum bi tura

Tebrik ederim hakan özcan, bizlere de böyle dolu dolu sürüşler nasip olur inşallah ..

Resimler gerçekten çok guzel nice uzun turlara... :)

@Oguzhan3311
Kış aylarında tura çıkmak ayrı bir güzel olur..Bende sınavlarımın bitimini bekliyorum yeni bir tura çıkmak için ;)
@Kemalist1938
İnşallah hocam.
@Emre Akkanat
Teşekkürler Emre ;)

• Beğen
Tepkiler: Safa Arslaner
fotoğraflar çok güzel
güzel bir tur olmuş.
imrendirdin.

@Hakan Özcan hocam hem doğu turuyla ilgili hem de bisikletle ilgili sorularım var.
Öncelikle gotoğraflar harika mükemmel bir tur gerçekleşmiş helal olsun.

Şimdi kullandığınızın bisiklet marka-modeli nedir?
Gördüğüm kadarıyla disk fren ve süspansiyonlu bisiklete ön bagaj takmışsınız ben böyle bir urun bulamadım kullandığınız ürün nedir?
Van gölü çevresinden elazığ-doğubeyazıt adanaya kadar karmaşık bir tur düşünüyorum bu yaz için sizce risk ne kadar? :)
Kime desem bu ara gitme karışık oralar diyolar.

Cevaplarsanız sevinirim.

İnternette bulduğum anlatım size aitmiş.
(link)
bulunduğum yerde bunu yaptıramam plastik kelepçe vs ile kurtarma şansımız yok mu?
Veya başka bir yöntemi :(

Ayrıca kelebek gidon olarak neyi kullanıyorsunuz.

Teşekkürler @Safa Arslaner
Öncelikle kullandığım bisiklet Rock Rider 8.3
Tam anlamıyla tur bisikletine aykırı bir bisiklet. Bagaj deliklerinin olmayışı zaten baştan kaybettiriyor. Başka bir bisikletim olmadığı için mtb bisikletimi tur bisikletine çevirmeye karar verdim. Bunun için ise (link) da anlattığım gibi ön bagaj sorununu ek kelepçelerle hallettim. Arka bagaj deliklerini ise hazır satılan "bagaj delikli sele kelepçesiyle" aştım.
Şimdi başka bir çözüm yolu düşünürsek, yurt dışında bagaj delikleri olmayan kadrolar için ek aparatlar satılıyor, onlara bir göz atabilirsin. Doğalgaz boruları için hazır kelepçeler satılıyor, onlarla da bir çözüm bulabilirsin. Yoksa benim yaptığım yoldan başka sağlam bir çözüm yok gibi. Nette de hiç rastlamadım.
Kelebek gidon ise XLC. Piyasada zaten 2-3 kelebek gidon markası var. XLC'nin Ergonomik yapısı ve ağırlığı gayet iyi. Ayrıca bulabilirsen Modolo'da iyi.
Tur güzergahın için konuşulanlara ise kulak asma derim. Evimizde, aynı güzergahı kullanan iki Çinli ve iki Amerikalı ağırladık, bir sorun yaşamadıklarını bildirdiler. Ayrıca yaz ayında kapsamlı bir Doğu ve Karadeniz turu yapacağım ve hiç tedirgin değilim.
Elazığ'dan geçersen evim açık ;)

tebrikler gerçekten çok güzel bir tur olmuş.. arada dipnot olarak düşeyim. iyi fotoğraf için illaki dslr kullanmanız gerekmiyor.
aynasız diye tabir ettiğimiz makineler var kompak boyutlarda giriş seviyesi dslr lardan daha iyi fotoğraf kalitesi veriyor. örnek olarak sony nex serisi ve a7 serisi- olympus em1 ve omd- fujifilm xt1 x100s xpro1 Panasonic gh7-gh5-gm1 samsunx-nx serisi gibi.

bu makineler ufak olmalarına karşın çok iyi fotoğraf kaliteleri var. ben şahsen böyle gezilerde dslr yerine onları kullanıyorum.

@mtb_rider bizim rr8.3 arkadaşınkini görse yüzüme tükürür. :D adam hakkını veriyor arkadaş. Gaza geldim, haftaya cumartesi mudanya'ya geçip sahilden köylere gideceğim, biraz dolaşalım artık. :D lastik işini de bir nihayete erdirsem güzel olacak.

Dostum çok güzel bir tur olmuş gerçekten ...
Normal kondisyon sahip bir adam günde kaç km sürebilir tabiki spd pedal la ...

@hüseyin aydoğdu

2 hafta bişey yapma laayn :D Çalışıp yolluk para kazanacağım :D

Buda Hakan'ın son yaptığı güneydoğu turundan :) :)

Hakan Özcan. Nam-ı diğer İzmire bisikletle giden çocuk :)

https://i.hizliresim.com/pgQr0m.jpg

Harika bir tur olmuş, tur yapmak isteyenlere büyük cesaret veriyorsunuz, gönülden tenrik ederim.

@mtb_rider Hehehe pazar da beşiktaş'ta süreyim bari. :D

Bu arada arkadaşın blog'unu açtım okuyorum şimdi.

Geri