Scudo Sports

!!elaziĞ Dan Bİr Hafta Sonu KaÇamak..

@jamssea

Öyle bi söylemişsiniz ki ..bi an kendimi AKGÜN OTELİN sahibi hissettim:D

Ayrıca Elazığ bence de güzel bir il ..gelişime ihtiyacı var ve gelişime müsait bir il .. hem coğrafi olarak hem kafa yapısı olarak ..insanların biraz daha dünya görüşlerini genişletmeleri gerekiyor....zamanla olacağı kanısındayım..
Gezilerimizin devamı gelicektir..ve Elazığda bisiklet sporunu sevdirmeye, insanların tembelliğini,bilinçsizliğini,küresel ısınmanın kapıya dayandığı bu zamanda vurdumduymazlıkları yüzlerine vurmaya kararlıyız..!!!

Bisikletforum ailesi olarak desteklerinizi bekliyoruz....herkese iyi forumlar

Scudo
ya götürdünüz beni nerelere.askerliğimi sivrice de yaptım jandarma olarak.bizim sahil güvenlik botu hala yaşıyo demekki:)sabah sporumuzuda 7.fotoğraftaki yerde yapıyorduk.
o bitmek tükenmek bilmeyen sivrice elazığ yolunu bitirmek için sıkılmamışsınızdır umarım:) güzel tur olmuş tebrikler.ayaklarınıza sağlık

Vayyy süper coğrafyada süper bir trio ve süper bir tur. Günay kardeşim çok güzel bir tur olmuş. Bu Sivrice Gölünün diğer adı Hazar Gölü mü? Merak ettim de. Yoksa bilmediğimiz bir göl daha mı var?

Paylaşımınız için çok teşekkürler. Devamını sabırsızlıkla bekliyoruz. En kısa zamanda birlikte pedallamak dileği ile.

Tüm arkadaşlara sevgi ve selamlarımla...

• Beğen
Tepkiler: Saruz26
@Serkan Taşdelen

Teşekkürler kardeş..evet sivrice gölünün diğer adı hazar gölü ..aslında ben sivrice gölü diyorum:D ..sivrice ilçesinin dibinde olduğundan...keşke yeni bir göl falan keşfetsek te havamız olsa:eek: :)

Seninle pedallamak güzeldi....ve daha güzel pedallamaları en yakın zamanda yapsak diyorum..havalarda düzeliyorken..fırsatları değerlendirmek lazım...görüşmek üzere salıcakla kal..

@Laxeri

keşke Türkiyenin her yolu sivrice yolu gibi rahat olsa!!...geniş geniş yayılarak gidiyorsunuz:) ...varsın bitmesin, pedallar durmasın:rolleyes:

keske malatyaya gelseydiniz.... cok sıkıldım artık tek basıma bisiklet surmekten :( geziniz harika olmus bu arada. Sahin bisikletinde cok yakısmıs sana hayırlı olsun :)

@Condor

malayaya da gelirirz oradan öteyede gideriz;) ...atla bisiklete çık gel elazığa..sende katıl bize:rolleyes:

offf be gunay abı amma yakısıklı cıkmıssın kim tutar sizi elazığı feth etmissiniz sizin sayanızde elazıg vatandaşları iki üç bisikletci görüyolar sizde olmasanız ne yaparlar kim bilir

:) :) bu yazdıgına diyecek birsey bulamadım :)
neyse :)
elazığ/karakoçan ' dan fazki

çok güzel bir gezi olmuş ben elazığ lıyım hemde sivrice ama şu anda afyon dayım orda olsaydım size başka gezilerde eşlik ederdim

Keşke tayin isterken direk Elazığ yazsaymışım yaw.. Çevresinde Hazar Gölü, Karakaya Barajı.. parkurdan geçilmiyodur herhalde..
Siverek' ten selamlar

asfalt yapısı bozuk gibi ama mtb ye koymaz güzel gezinti...

@omerrrr

Kesinlikle Elazığ Siverek'le kıyaslandığında bisiklet sporu için daha uygun bir şehir. Ama sizde Urfa'ya giderek Balıklı Göl ve çevresinde güzel bir tur yapabilirsiniz.

elazığ ve çevresinde yaşamakta olan pedal çeviren herkesi elazığa davet ediyoruz..bi araya gelip tanışalım..gezelim ...görelim..doğu anadolu da bisiklet sporu adına bi ilki gerçekleştirelim şöyle 10 kişi yolları fethetsek fena olmaz:rolleyes:

heyy yok mu kimse elazığ çevresinde veya elazığda olupta bize katımak isteyen ...

@günay

Bekle kardeşim çok az kaldı sen izmire dönmeden yapacağız ii birşeyler merak etme tabii bu senin performansa da bağlı:D

http://img40.imageshack.us/img40/8549/hazaregytm015.jpg

http://img40.imageshack.us/img40/3809/hazaregytm023.jpg

http://img40.imageshack.us/img40/8833/phto0002.jpg

http://img40.imageshack.us/img40/9849/qd2141033.jpg

Bu resimlerde benden dağcılık günlerimden kalma hazar baba dağından sivrice manzarası:)

günay seninle tanışmıştım ben dağcılık kulübünden fatihin ev arkadaşıydım belki hatırlarsın senle partner olacaktık hesapta :D ama benim bisiklet çalındı ya ortalarda yok aklında olsun

@günay

Olmazmı ben ankarada yaşıyorum ama her yaz mutlaka enaz bir ay elzığdayım ve bende uzun süredir elazığda bsikletci yok diye yakınıyordum ama varmış. belki biliyosunuzdur zülfü karabulutta elazığlı

Günay olum güzel gezi olmuş.
Bende geçtiğimiz cumartesi senle gittiğimiz poyrazköy'e gittim ama tek başımaydım. Yarış bisikleti ile o yokuşları çıkmak zor oluyomuş. kendine ii bak kolay gelsin.

Sevgili pedal sever dostlar tebrikler,

Benimde memleketim,

genelde 3 tekerli motorsikletlerin olduğu şehrimizde artık scooterlar popilermiş ama,

Umarım sayenizde bisiklete olan ilgiyi artırırsınız,

Görüşmek dileklerimle...

Pol pedallar

Geri