Scudo Sports

Elalemin poposunun şeklini alan brooks sele alınır mı?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@cazci
Haahaha abiiii :D shagshwjshuw :D

@hidromek
Evet filmdeki şempaze stili dövüşen kavruk kardeşimizin japon sumocu dayıdan yediği dayağı hala unutamadik nesil olarak :D

• Beğen
Tepkiler: hidromek
Scudo
Kullandığım sele mermerden imal edilmiş olsa da bana sanki uçan halıda bağdaş kurmuşum hissi yarattırıyor neden acep ?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Anonim
Semeri kaliba aliyoruz tabiki :Şöyle ki misal deri bi ayakabı alıcak gibi oluyoruz bazen, numarasi bize uygun oldugu halde ayakabi sıkıyor hani . Heh o durumda satici bize şu efsane repliği sunar : "_Bi haftaya açar o abi olmazssa getir , biz onu kalıba koyalım bir hafta dursun (dursun rsun sun sun bol yankılı efekt verelim etkileyici olsun ) "
Biz ayakabiciya ayagımızı vermiyoruz ömercim , taktir edersin ki

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@bicyleizm
Harika video. Paylasim icin tesekkurler :)

@mariokaldato "taktir" damıtma demek, "takdir" beğenme, beğenip belirtme, değer verme demek. Şimdi, damıtayım mı, beğeneyim mi hangisini yapayım sen seç :)

@Anonim
E beni yıllardır taktir ediyorsun , bu saatten sonra takdir etme ihtimalin bulunmuyor :(

Koy totoya gitsin yaaa...:))))) Brooks'u ha :)))) yanlış anlamayın arkadaşlar:D

• Beğen
@Ferhat Avd
:D ehehe

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Avd
Bu iş muzır yasası ihlaline doğru gidiyor:koptum:

Melih Gökçek'ten mi alıyorsun abi:) O çok oturur!

• Beğen
karpuz1.jpg

@cazci
Bence de cazci abi :D biz masumca uygun yollu buroks alma pesindeyiz olay nerelere geldi haha :D ( buroks alma konusunda ciddi degilim ayri konu )

elalemin totosunun şeklini alan sele zamanla seninkinin de şeklini almaz mı?

@thekingofbikes
Duz mantikla dedigin dogru oluyor arkadasim :)

Başlığı okuyunca @mariokaldato abimizin eski geyik konuları geldi aklıma, tamda tahmin ettiğim gibi konu sahibi kendisiymiş hahaha :D Abi bir ara piramitlerde rockshox maşa falan bulunmuştu ne oldu o iş? Kral havalı maşaya geçmiş diyorlar, zeytinyağının hassasiyetini beğenmemiş.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri