Scudo Sports

El yapımı yama set kabı yapımı. ( daha yapılmadı )

chnkrmz

kırdılar beni layer layer.
Tepki
4.839
İsim
Cihan KIRMIZI
Başlangıç
1995—96
Bisiklet
Cannondale
Bisiklet türü
Cyclocross
bisiklet formamın arka cebine rahat sığacak şekilde boyutları
genişliği 6.6 cm
kalınlığı 3.3 cm
uzunluğu 12 cm
içinde koyacaklarım sadece
soğuk yama solüsyonu
2 plastik levye
yamalar ve zımpara
en soldaki parça, üst kapağa çekmece olacak yamaları ve zımparayı koyacam
bi soldaki ufak parça ara bölme olacak levye ile solüsyonu ayıracak.

tekstilde desinatör olarak çalışıyorum ama taş kalıp işide yapılıyor. yani ayıptır söylemesi 2mm kartona lazer kesim olarak yaptırcam :krsn:

eve gidincede yapılmış son halin fotoğrafını atarım artık.

set.jpg

• Beğen
Tepkiler: taner07
Scudo
karton gibi bişe olacak abi. ama onu yapım aşamasında sağlamlaştırmayı düşünüyom ona daha karar kılmadım. içine sağlamlaştırıcı bişeler ile elektrik bandını komple sararak yapıcam. eklem yerlerini solüsyon ile yapıştırdıktan sonra

karton veya benzeri kağıt türevi terden bir iki turda bırakır kendini. plastik veya benzeri bir şey düşünsen daha iyi olmaz mı

edit: ufak çıkıntıyada cırt yapıcam :)

bırakmaz ya :(

elektrik bandı ile terin geçemeyeceği bi barikat yapacam abi :D

@chnkrmz 3 mm et kalınlığı, ama sonradan bu malzemenin kullanışlı olmayacağını gördüm. onun yerine aşağıdaki ürünü değerlendirin.

(link) bunda hem dayanıklılık hem de renk seçeneği daha çok. ayrıca şeffaf olduğu için daha bir şık olur gibime geldi ;)

Edit : reklam işi yapan tabelacılarda parça olarak bulabilirsiniz. hem daha hesaplı olur. Hem de farklı (2 mm'den 20 mm'ye kadar) kalınlık seçenekleri var.

@Mehmet Tuğrul CANBAŞ ben olayı ucuza hatta beleşe kapatmaya çalışıyom sen git gide pahalı şeyler gösteriyon :D

Bu konuyla ilgili yakında bir ukalalık yapıp haddimi aşan bir projeyle karşınıza çıkmayı planlıyorum...:)

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
@Mehmet Tuğrul CANBAŞ kuzenim tabelacı ama sakaryada kendisi. kargo ettiririm aslında ama ben şunu bi deniyim tutmassa dediğin gibi yapabilirim.

@chnkrmz peki o zaman bir tavsiye,

Kullanacağınız bandı standart 2 cm genişlikte olanlardan değil de, 5 cm kalınlıkta olanlardan seçin. onu nereden bulacağım derseniz gün içerisinde Kağıthane, akşamları da Ataşehir'de ben verebilirim. ;)

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
Ben böyle işler için kydex kullanıyorum, ısıyla Şekil değiştirip kalıbı bile sokabiliyorsun

(link)

ben bundan aldım ebatları :4,5 cm genişlik
3cm kalınlığı
boy 12 cm
sitede fiyatı uçuk ben 12 tl gibi bir fiyata aldım.
kullan dur kırılana kadar ;)

Geri