Scudo Sports

El yapımı Bisiklet (kendi yapımım)

@yavuzicmez

Yavuz slm.
Tamam Erdoğan senin bir bisiklet yapmana yardımcı olmuş, sağolsun ama sen de onun için bir şeyler yapabilirdin.
Yani demem o ki; bu bisikleti biraz daha emek harcayarak tandem(iki kişilik bisiklet) haline getirebilirsiniz. :eek:
Zaten fotodan gördüğüm kadarıyla senin ayağını şoför mahalline(pedallara) doğru uzatman biraz müşgül oluyor. Öyle olacağına öne monte edeceğin ilave seleye Erdoğan oturur, hem direksiyonu idare eder hem de paşa paşa pedalını çevirir, sen de arkaya bir ayna kol daha ilave edersin. Eğer canın isterse arada iki de sen pedal çevirirsin. :)
Bence bisikletin iskeleti bu projeye çok çok uygun. Sadece ilave ayna kol, zincir ve sele ve gidona ihtiyaç var.

Tandem bisikletinizin adı da benden olsun: "ironbike" :) not: sanırım zaten bisikletin herşeyi som demirden :D

Scudo
@Mesut Girgiç

önerileriniz için çok teşekkür ederim. başka bir projede dediğiniz olayı da düşünebilirim.. kolay gelsin :) som demir muhabbeti güzeldi :D

bisiklet çok hoş olmuş.... bide seleyi iyice aşağıya indirip aynakolu birazdaha öne alıp dah yüksek gidon kullanırsanız çok çok süper bi choper motor görüntüsü elde edebilirsiniz. :)

Gerçekten beceriklisin, önemli olan düşünmüşsün ve yapmışsın,bence kendini ilerletmelisin kimbilir belki çok güzel bir tasarıma imzanı atarsın. Tekrar tebrik ederim.

Keyifli sürüşler diliyorum.Emsali olmayan bir makinaya sahipsiniz.

vallaha TEBRİK ediyorum sizi bir günde bu derece bi aleti yapabiliyosanız sizde bayaa iş var.derim ki; bi haftada direksiyonunda vites kolu olan daha göz çarpıcı daha mükemmel bi alet yapabilirsiniz.:)

hehe süper olmuş :)
tekerlerdeki fark ''elde ne bulduysak yaptık''ın iyi bir kanıtı :)
keyifli sürüşler :)

@HaliliOzturk

gövdeden (yani gidondan) vites ayakları olmasın bunlar... :p

arkadaşları kutluyorum,ama bu bizi kesmez devamını da bekleriz...

@gryars

Hele bi öss geçsin yaz gelsin, yaparız tabi
ama bu sefer beni de böylesi kesmez.
iki kadroyu birleştirerek değil de direkt borularla başlarım işe.
o zaman daha entresan bişeyler çıkar ortaya herhalde
iyi günler

Geri