Çok şık dekoratif olmuş ellerinize sağlık. Sadece ahşabın beyaz görünen renklerine yine siyah veya kırmızı, yeşil, mavi, sarı renklerden birini kaplarsanız çok daha güzel olur gibi.. Hatta işi abartıp şerit led lerden bile takilabilir.. Bu da benim fantezim..[emoji106][emoji1]
Ben Ankara'dan 30 metresini 2 yıl önce 8tl ye almıştım. Size en fazla 4-5 metre lazım fiyatını siz düşünün. Büyük hırdavatçılarda bulunur! Praktiker, tekzen, bauhouse gibi yerlerde de sebil gibi oluyor.[emoji106][emoji1]
Güzel fikir. Ama benim aklımda başka türlü bir ışık yandı.(Sakın ampül aklınıza gelmesin, Viral falan yok) Bisikleti dikey olarak standa kondursan daha leziz olur.
Bence çok güzel olmuş. Ellerinize sağlık. Mobilya işlerinden pek anlamadığınız ortada! Buna rağmen çok güzel olmuş. Ahşabın beyaz yerlerini boyayınız 2-3 kat, sonrada 3-4 kat cila sürünüz. Çok daha şık olacaktır. Siyah renk her renk ile uyumludur. Taşıyıcınızı çok daha dekoratif yapabilirsiniz bu sayede. Hiç olmazsa bombeli bantlar var. Lastik yüzeyli uğraştırmaz sizi kolayca monte edersiniz. Amcam mobilyacı da.