Scudo Sports

El Diablo

Fikret abi açıkçası yabancı sitelerde kullanan ve memnun olan çok var... Hatta vites geçişlerinin daha performanslı ve zincirin daha dayanıklı vi uzun ömürlü olduğunu söylüyorlar X9SL e göre... Açıkçası bende yeni Token ruble ile (11-23 105gr ) o zinciri kullanmayı düşünüyorum zincir ve ruble değiştirme zamanım geldiği zaman...

Zafer abide sormuştu onada aynı şekilde yazmıştım ama birde kendimiz kullanıp görmemiz lazım sanırım... Tam doğru teşhis i koyabilmek için...

• Beğen
Tepkiler: samsung
Scudo
@samsung
Fiko deneme amaçlı 10 sl aldım 1 hafta da kullandım bana vites geçişleri 9 sl den daha rahat ve daha çabuk gibi geldi ama acaba benim extralite'ın ayna kolun yaprakları ince ondanmı iyi çalıştı yine de xtr da da iyi çalışıp çalışmıyacağına bi bakmak lazım.

@Hasan Çağrı
Hasan'cım bu extralite vidaları ne renk istiyorsun(mavi,kırmızı,siyah,altın rengi)

Abi arayacaktım ama sonra vaktim olmadı... Vidalar sarı olsun...

Bu arada bende v-frene dönüyorum bakalım neler olcak 9kg nin altına inicez inş :) Vidalar falan... geliyorum yanınıza :) / ler klübü olmasada 8 li hanelere inmiş olucam...

Bu arada tavsiye edebileceğin Setback li hafif sele borusu var mıdır abi 30.9?

@Hasan Çağrı
Hasan ben extralite dan çok memnum ama sen bilirsin sena önerbileceğim Thomson Elite var upgrade edilirse hafiler ama extralite kadar hafif olmaz bana kadro geldiğinde üzerinde Thomson Elite vardi güzel mal.V-break ne düşünüyorsun?

KCNC tabikide abi... Ama kolların karbon versyonunu buldum yani KCNC için karbon fren kolu satılıyor ...11gr kadar daha haffiliyor set...

Vites fren kablosu olarakta Alligator İ-link var gümüş... Extralite ın setback var mı abi bakmak lazım... KCNC çok kısa tuttu mesfeyi avuçlarım acıyor... Setbackle denedim durum düzeldi...

Bu arada Alanyaya geliyor musun abi?

@zafer sayin

tamamdır verdim siparişi zaten deneyelim bakalım...

@Hasan Çağrı

hasancım nerden buldun şu kcnc nin karbon kollarını:ci:

Abi gizli sır ama bursaya geldiğimde konuşuruz... Burdan yazmıyım şimdi :) Bencillik olsun biraz... Know How :D

• Beğen
Tepkiler: samsung
@samsung
Fiko onu bende soracaktım ama artık Hasanın Bursaya gelmesini bekliyecez.

@Hasan Çağrı
Extralite ın yok be Hasan Alanya'da sezonun son yol bisikleti yarışı var bi terslik olmazsa zaten o iş için aynı tarihlerde Alanyadayım yol yarışının pazar günkü ayağına girmeyip dağ bisikletine gireyim diyorum ama bayağı yorucuda olacak artık bir az sıkacaz

Abi Bursaya geldiğimde detaylı olarak konuşuruz... Herşeyi anlatırım...

@samsung

Abi Bursaya geldiğimde konuşalım zincir vs için çok ihtiyacınız yok ise acele etmeyin derim...

Abi sen bunla yola yarışa girme Misafir odana 2 çivi çak duvara as derim :D
Binmeye kıyamam :D

@Séfa
Yorum için teşekkürler seninkide bi bakış açısı ama ben sonuna kadar hakkınıda vermeye çalışarak kullanma taraftarım.

• Beğen
Tepkiler: ismail issi
Geri