Scudo Sports

El Diablo

Scudo
@otec

abi sen bi 500gr ver Zafer abinin işi az kaldı inş...

@Hasan Çağrı

benim rejim bitti kardeş :) en son tartıda kendimden 500gr vermişim. istem dışı :)

@otec
Valla gönül istiyor ama sonlara doğru bir az zorluyor ama bu kışa doğru 6 lı kilolar için biraz uğraşacam ama dediğim gibi kolay değil.

@Hasan Çağrı
Hasan dibe gelince o kulağa çok az gelen 300-400 grları bulmak o kadar zor oluyor ki artık geriye kadro,süspansiyonun iç parçaları değiştirecek debaşka da bir şey kalmıyor şimdilik bakacaz artık.

Zafer abi bilmez miyim o gramlar nasıl kocaman geliyor insanın gözüne... Ben 700gr atarım dedim geçen malzemeyi yazdım topladım eşek yüykü tuttu valla bende bir süre ara verdim... Bu konudada konuşmak istediklerim var inş pazar gelebilirimde konuşuruz olmassa dükkana beklerim...

@Hasan Çağrı
Selam Hasan dükkana en kısa zamanda uğrayıp seninle şöyle doya doya bi kunuşalım.

valla çok kıskandım cızacam o bisikleti :) şaka bi yana harbiden çok manyak bir makina ALLAH sahibine bağışlasın

Kadronun modeli S-works Carbon HT mi acaba? Ayrıca sadece kadronun ağırlığı nedir?

S-works HT karbon ilk sayfadaki ağırlık listesine göre 1240gr kadro ağırlığı ve 15.5"

• Beğen
Tepkiler: zafer sayin
2 .fotoda çarklar pasmı tutmuş dedim kendi kendimi =) dıger fotoları görünce dilim tutuldu kendıme bıle bişey söyleyemedim

zafer sen denemişsin şu kmc x10sl zinciri nasıl problem varmı çalışıyormu mtb de

Geri