Scudo Sports

El Diablo

Bilmiyorum malesef... Ama zafer plazanın oraları biliyorum oralardaysa buşurum anca Bursayı pek tanımıyorum çünkü...

Scudo
@Hasan Çağrı
Kükürtlü mah.de Penbe Çarşı diye bir yer var kime sorsan tarif ederler orası hepimize yakın bizim için daha iyi olur sana özelden benim cep no mu da atarım bir şekilde görüşürüz?

Tartı fotolarını bekliyoruz valla
yoksa inanmayız haa!!!

@zafer sayin

tarttım 8.310 geldi fotoları ekledim artık konu buraya taşınabilir sanırım

@bts.elektronik
Evet bencede burada olman lazım,sanki bana o bisikletin daha hafif olması lazım gibi geliyor.

Zafer abi seninkini de bekliyoruz artık...

@Hasan Çağrı

şölenin bisikleti öyle(8.3 kg)çıkınca sitres almıştır onu kolay kolay çıkamaz şimdi:D

@samsung

ne sitresi olum sitres olsam senin dediğin gibi barend,kafes,km saat kbloları kızağı,nevarsa söker tartardım.kasmıycan fazla boşver

@samsung
Beni niye sitres bassın benim 1.5 sene önce 7.783 dü bence senin sitres olman lazım nede olsa bisiklet jantlar(takımı değil)hariç aynı onlarda da 400 gr fark olmadığına göre 8 li kg lere devam.

@zafer sayin

aslanım benim:rolleyes: seninkini göreyim bi :p şuan benimki 8 in altında seninkide 7400 filan.sen resmini koy bende hemen koyacam.kaldıki senin sitresin fazla zira 6 küsürleri hedefliyorsun ya:D :D :D

@bts.elektronik

koydun bisikleti 8400 diye zafere malzeme çıkardın.kardeşim agırlık fotosunda barend suluk km saati olmaz.:) .yurtdışı hep böyle..adam şimdi dalga geçiyor 8 kg takılın diye:boese157: .şunu tekrar tart standartla 8150 liyi, görsün cant setini degiştirdinmi al sana 7 küsür..gerçi senin acelen yok ya:D

• Beğen
Tepkiler: zafer sayin
@zafer sayin

olur kardeşim de ancak kadroyu degişince: yada amotisörü evo 3 yaparsan(mmbikes)işte ozaman manyak bi durum olur

@samsung

tamam tamam yapıcam o dediklerini haklısın ama biraz zaman.gerçi istesem 10 dakikada iner 8nin altına kadro korumasını,barendleri, kafesi, km saati ,amortisör remote controlu,aynakolun küçük yaprağını,rublenin az kullanılan en büyük iki yada üç dişlisini ,head doctor u sök,orayı burayı biraz traşla al sana 7li kilo hemde baya altı ama dağ bisikleti özelliği kalmıyor yanlış.bence bizim bisikletlerin doğru ağırlığı,xc yarışında mücadele edebilecek teknik donanıma sahip olduğu andaki ağırlığıdır.

• Beğen
Tepkiler: Hasan Çağri
Geri