Scudo Sports

El Diablo

@athletic
Göbeklere değinmeme sebebi çalışması tek kelimeyle süper göbekler rulmanlı bir tek ilerde göbeklerde test aşamasında olmasına rağmen full seramik denemeyi düşünüyorum.

Scudo
@sPinErGy_26
Yorumların için çok teşekkürler.Sele ergonomisi sayesinde tamamen karbon olmasına rağmen göründüğünden çok daha rahat.

en iyi bisiklet konu başlığında da belirtmiştim,benim için en iyi bisiklete bakmak büyük zevkti:)))
tek kelimeyle muhteşem,kazasız belasız kullanın ...

• Beğen
Tepkiler: zafer sayin
@Yetkin Şahin
güzel yorumun için çok teşekkür ederim,bu en iyi bisiklet konu başlıklı yazıya hangi bölümden ulaşabilirim?

Alıntı:
SILyAN tarafından gönderildi

abi su link'e bakarmısın en hafif türkiyedeki dağ bisikleti diyor
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=26853
ya senin ilan görmediler yada ben yanlış anladım

Fiko sanırım light-bikes sayfası oluşturmak için kolları sıvadı gibi geliyor bana.

(aynı işte aynı odada haberleşemeyip forumdamı konuşuyosunuz :D :D)

@zafer sayin

Sürekli forumda olunca böyle oluyo... Malum benim gibi bir kaç kişi daha olmasa ipi kopup gidecek buraların :)

@bts.elektronik

Adam fikrini sadece ben değil her kezle paylaşmak için yazıyor,aynı şey bizim içinde geçerli sende bana yazma ya özelden yada bir araya geldiğimizde düşündüklerimizi paylaşabiliriz,haksızmıyım Şölen'ciğim.

Ooooo süper haber Çölen abi bu .... Notubes ünkilerden mi ısmarladın şu benim tarttığımdan yoksa TR deki ürünlerden bişey mi... O kırmızı olanların ip kısmı kopuyor çünkü bazeen :S

@Hasan Çağrı

yok ya türkiyeden ısmarladım ama ipli falan değil komple bisiklet tartmak için uygun 40 kg çekeri ve 20gr hassasiyeti var artık bol bol bisiklet tartarız.;)

@bts.elektronik
Kime ısmarladın?İyi düşünmüşsün artık bisikletleri tartmak çok problem olmıyacak.

@bts.elektronik
6 lı kg lere 20 gr kalırsa Bisiklet 6 lı kilolarda diyebilirmiyiz.

@zafer sayin
20 gr mın lafı mı olur Zafer abi,diyebiliriz tabiki:)
Kabloları taknınız mı?,en yakın zamanda görüşmek üzere..
Selamlar

@İdris ACA
Selam İdris kabloları taktık ama arka fren tutukluk yapıyor birdaha Şölenle bakacaz.senin Nokonları ne zaman istersen verebilirim.

Zafer abi sadece iç teller 7 dr değil mi ağırlık olarak o kapsüller falan dahil değil ağırlığa... Bu arada Yanımda İzzet olmasada haftaya pazartesi Bursaya geliyorum inş görüşebiliriz...

o kalan 20 gr da pedallar değişince gider zaten...

@Hasan Çağrı
Hasan vitesler 9,58 frenler 10,36 geldi tabi bunlar kesilmemiş ağırlıkları paketten çıktığı gibi Vitesler kesildikten sonra 8 gr geldi,Bursa'ya geldiğinde görüşebiliriz umarım,Şölen'nin dükkanını biliyormusun?

Geri