Scudo Sports

El Diablo

Scudo
@Hasan Çağrı
Hasan bence Selçuk abi senin de kendisine amca yerine abi denmesini tercih edecektir.(tabii bu benim düşüncem)

• Beğen
Tepkiler: Elman TEMEL
@zafer sayin

Zaten bir kaç kişi amca dediğinde abi denilmesini tercih ettiğini yazıya dökmüştü.Bu yüzden abi denilmesini istediği açıkça ortada...

• Beğen
Tepkiler: zafer sayin
selçuk abi senin tevellüt kaçtı yav ? bursadan bildiğim kadarıyla benden büyüktün.

Burada belki fazla ciddi olacak ama..ve bazı kişiler üzerine alınabilir..lütfen dostlarım..
bu satırlar sadece samimi düşüncelerim ..
Şu yaş konusunun üzerinde fazla durmayın arkadaşlar...
Yani önemsizdir...
Forumda başka bir yerde de yazmıştım...
"YAŞ" fazla bir katkımız olmadan her yıl kendiliğinden artan bir SAYI..başka bir şey değil...
Ama "BÜYÜMEK" çok daha zor...çünkü bal gibi güçlü katkı yapmamız gerekiyor...:)
İnsanoğlu da zoru pek sevmez.

@bts.elektronik
Selçuk abi bu Şölen aslında 61 yaşında ama Ajda Pekkan gibi bi dünya operasyon,hem kendine hem bisiklete dikkat ettiysen bisiklet daha yeni doğmuş gibi duruyor.

@bts.elektronik
İhtiyar sanada nazar değmesin taş gibisin hala özellikle de bacakların tuu tuu tuu.

süper makina süper ayrıca selle italia slr en üst modelini kimsede görmedim cok farklı duruyo bol pedallar

• Beğen
Renkleriyle, hafifliğiyle, parça seçimiyle dikkat çekici uç noktada bir bisiklet olmuş.
Kaç kilosunuz ve teker setinin sürüşlerinizdeki kilo + hız + zemine göre tepkileri nasıl? akıcılıktan ziyade esneme/sertlik düzeyini öğrenmek istiyorum.
Güle güle kullanın.

• Beğen
@athletic
Bilgiye yönelik güzel sorunuz için çok teşekkür ederim.Ben sezonda 67-68 kg geliyorum.Bu jantları toplarken ZTR 355 seçmemin sebebi hafifliğin yanında sağlamlığı idi arka jantta tüm telleri DT Aero Lite spokes 2,0 2,3mm kullanmakta biraz tereddütüm vardı ama onlarda benim gözümü kara çıkarmadı(gerekli sertlikte dizilmek koşuluyla,sırf bu yüzden makinada dizilsin diye jantlarıda Almanya'da dizdirdim)Ama siz ruble tarafına DT Aero Speed spokes 1,8 1,2mm lerle güçlendirirseniz kilodan da korkmadan istediğiniz koşulda ve zeminde aynı konbinasyonu kullanabilirsiniz.Tekrar teşekkürler.

Tahminim de tekerin yurtdışından hazır örülmüş olarak getirtilmiş olduğu yönündeydi, en iyi tercihi yapmışsınız.Teller DT veya Sapim olduğu sürece ve kaliteli örülmüşlerse tek soru işareti göbek konusunda oluyor ki, buna değinmemenizden genel olarak tüm teker setinin memnun ettiğini anlıyorum.
ZTR hafif çemberler arasında artık oturmuş durumda, doğru.

• Beğen
Geri