Scudo Sports

El Diablo

Scudo
@zafer sayin

banada istemezsen isteme:boese157: bende biryol bulurum yeterki para ayırabileyim D :D :D agırlıga gelince ben gördümde herkesin(yurtdışı içi) görmesi için foto gerekiyor..

• Beğen
Tepkiler: zafer sayin
@Can Sonbay

Almanya'da Schmolke diye bir carbon manyağı var aynı isimlede bir firması var oradan carbon vidalar,gidon kapakları ile star nutı ortadan boyun kapağını kaldıran bir carbondan makanizması var o geliyor orta değiştirici Campagnolo Record (Bir şey denicem)Selçuk çilek'den powercordz vites fren tellerini de 2-2.5 içinde bekliyorum.

@samsung
Ayıp ettin ha sen ne istedin de getirtmedim parçalar sana feda olsun.Şu parçalar gelsin bide hafif remote controlu takınca tartı işini hallederiz.kasım gibi de süspansiyonu bıkalamaya başlıyacam mmm-bikes dan.kışında Crank Brothers Egg Beater 4ti amaç 6 lı kg lar sonra tamam deyecem(sanırım)

• Beğen
Tepkiler: bts.elektronik
@zafer sayin

Zafer abi hafif remote u nerden buln nasıl bir sistem ?

• Beğen
@Hasan Çağrı
Hasan kumandayı İdris'den aldım Oda biraz(kağıt kıvamına gelene kadar)traş çekti,ama ben sistemi benimle çalışan bir arkadaşa cad ortamında çizdirdim elimde çok sağlam plastik tabakalar var (derlin,kastamite)Cnc makinada sistemdeki metal bölümün yerine işletme şansımızda olacak birde SP sistems Ampreg 22 epoxy bekliyorum elime ulaşınca carbon fiber denemesi yapacam onu başarabilirsem işlem tamam,parçaları yapamasam bile düz tabaka yapıp CNC denemede olsa makinada işletmek istiyorum.

• Beğen
Tepkiler: SILyAN
Malzemeyi cad ortamında çizmek biraz kumpas kullanabilmeyi ve programa hakim olmayı gerektirir o sıkıntılı bir durum değil önemli olan örneği bulambilmek o varsa sorun yok...

Cnc de herşey işlenebiliyor artık nasılsa...

@Hasan Çağrı

o iş sadece kumpas kullanarak çizilecek gibi birsey değil elinde numune olsa bile kolay iş değil annıyacağın.:cool: :cool:

@SILyAN
Doğrudur içi incik boncuk abuk subuk açılar var ölçmek için ne açı ölçer giriyor ne başka alet giriyor.Zaten iş çizene kadar ondan sonrasını makina hallediyor.

@SILyAN

Makine mühendisiyim 3D tasarım yapabiliyorum CAD ortamında , seçtiğim alan kalıpçılık olduğu için ondan rahat konuşuyorum :D

Tabiki sadece kumpasla bitmiyor ama işi bilene iş herzaman kolaydır...

• Beğen
Tepkiler: Elman TEMEL
@Hasan Çağrı

Ne de olsa traktörü var...

@Hasan Çağrı

birkerede Lightweight sevsin de zaferi kudurtalım:D başka kim yapabilir bunu

@samsung
Yok Fiko senide yabana atmamak lazım.

@samsung
Selçuk abi sen bunlara uyma aramızda rekabet oluşturmaya çalışıyorlar,sonra ocağımıza incir ağacı dikecekler biliyorsun bu işin sonu yok.

@zafer sayin

yok ya ondan degil, gözümüz gönlümüz açılır...selçuk hocam ne olur uy....:D :D :D .....

• Beğen
Bu arada Selçuk abi sizinde abi diyeceğiniz kadar büyükse ben abi diyince tuhaf olmuyo dimi :?

• Beğen
Geri