Scudo Sports

El Diablo

Scudo
@Selçuk Çilek
Selçuk bey bu Powercordz fiber tellerle kullanılmak üzere ortaları delik fren vites vidaları var bu vidaları bulmanızda bir zorluk olabilirmi?Şimdiden teşekkür ederim,tam takım vidalar dahil fiyat için özelden mailinizi bekliyorum.

@zafer sayinsen durmayıp 7300 ü görünce:boese157: hevesim kalmadı gibi şuan 7800:( selçuk beyden tune mig mag göbekleri ve kablo bekliyorum 7500 de fotoğrafını koyacağım kuzu ceylan olunca yani

• Beğen
Tepkiler: zafer sayin
@samsung

Ohh.. Tune lar falan hadi hayırlısı,senin yavru ceylan olalı çok oldu ama neyse..

• Beğen
Tepkiler: samsung
@zafer sayiniyide senalınca bişey yok biz alınca ohh..seninki de çıta oldu.. biz seni nasıl yakalıyalım..müsaade etsen:boese157:

• Beğen
bu bisiklete diyecek hiç bir şey bulamiyorum geçekten müthiş nazar deymez inş. :):)

@esinticaner52

Umarım daha iyisi sizlerin olur.Yorumların içinde teşekkür ederim.

güle güle kullanın kazasız...tebrikler emeyiniz için..

• Beğen
@deniz AYLIKCI
Bisikleti bu hale getirmek uzun sürdü ama uğraşılara deydi galiba.

Zafer abi daha önceden korsan olarak gördüğüm resimleri şimdi böyle forumda görmek cidden süper oldu...

2gün gelmedik coşturdunuz forumu bende koyabilseydim bugün süper olcaktı ama artık yarın jantları örer cumartesi koyarım bende izzeti...

Bu arada Light-Bikes.com da bisikleti göremedim listede logoyu görünce baktım ama yada varda ben mi fark edemedim acab... Bizden birileri girsin listelere dünya görsün bizde yaparız bu işi...

Tekrardan güle güle kullan ...

@Hasan Çağrı

Değerli yorumların için çok teşekkürler Hasan,bisikleti bugün Light-bikes'a postaladım bakalım onlar ne zaman yayınlayacaklar,bizde en az onlar kadar iyi yapacaz ama TR. De malzemeye kolay ulaşılmıyor.Gün Specialized'lerin günü,senin bisikleti de sabırsızlıkla bekliyoruz,şimdiden eline sağlık.

Bakalım ben 10.8 le giremiycem sanırım listing e gerçi sid wc var onu taksam girer ama kullanmayacağım için takmayı düşünmüyorum talasla kullanıcam...

• Beğen
Geri