Scudo Sports

El Diablo

Scudo
zafer abiciğim bicycle ni görme ve ağırlığını ölçme fırsatım olmuştu :p
hani hatırlarsan gündoğduya çıkmıştık yani sen uçarak çıkmıştın :)
ALLAH tekerini düz bastırsın abi sağlıkla bin saygılar

• Beğen
Tepkiler: zafer sayin
walla ne diyim çok güzel bir bisiklet nerdeyse son noktaya yaklaşmışsınız iii günlerde kullanın ....

• Beğen
abi bu ne diye sorabilirmiyim abiiiiiiiiiiiiii ya bu bursada bulunan kişilere ne oluyor deli oldum abicim bu ne buuuuuuu ya kelime bulamıyorum hayırlı olsun çok güzel çok ya böyle bisikletleri görmek çok güzel hiç olmasa görebiliyoruz ah ah Allah uzun yılar binmeyi nasip etisn abicim çok güzel gerçektende

• Beğen
@samsung

Doğru söylüyorsun Fiko ama 1-2 şey kaldı onlarıda tamamladıkdan sonra tartıda gösteririz.

@Selçuk Çilek
Haklısınız M2'de gözüm kaldı ama şu seleleri elden çıkartırsam mutlaka almak isterim İdris'le çok niyetlendik ama olmadı.Powercordz'un güvenilmeyecek bir yanı yok bence,onu alcağız,lizard skin leri kolları biraz da korumak amaçlı kullanıyorum. TR.'ye kalbur üstü parçalar getirip bizlere sunduğunuz için Bence katkınızı küçümsemeyin.Yorumlarınız için de teşekkür ederim.

bisikletiniz hoş ve etkileyici , güle güle kullanmanız dilegiyle .......

• Beğen
@bts.elektronik
Makina 8.1 mp.ama ayarları ile uğraşmadan çektim,insan yaşlandıkça bir sürü şeye üşeniyor.Bisikletde ne lastikleri ne süspansiyonun uzakdan kumandasını değiştirdim.Artık diğer parçalar gelince hepsini değiştirip senin ve benim bisikleti beraber güzelce çekeriz.Ööpüüm abüü.

@G.Cem

Merhaba valla bir geldiniz bir daha göremedik sizi Motorculuk ağır basıyor galiba,şaka bir yana ne zaman isterseniz biz buralardayız,yorumlar içinde teşekkür ederim(resim güzel çıkmış).

• Beğen
Tepkiler: G.Cem
@zafer sayin

teşekkür ederim.
Powercordz ile ilgili beyanım İstanbul/Yeşilyurt yönüne doğru gönderilmiş bir mesajdı;)

Bursa ya selamlar.

• Beğen
@bicycle16
Kazasız,belasız ve sağlıkla umarım daha çok bineriz.Kendine iyi bak,yorumların için de teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: bicycle16
@treks

bursanın havası etkiliyor sanırım :) şaka bi yana bursayı özel kılan tarafı bu keşfedilmemiş kişilerin ve bisikletlerin bulunması.yani bursada bisikletli sayısı az ama öz :)

Geri