Scudo Sports

El çizimleri yapabilen yetenekli arkadaşlar haydi içeriye...

Scudo
@Onur Kula

saol onur abi;
şimdilik bakarak çiziyorum hayal dünyam o kadar geniş değil:D
detaylar konusuna gelince 5. saatin sonunda herşeyi çift görüyodum nerdeyse abi olsun o kadar:D ama bundan sonra daha fazla dikkat etmeye çalışcam:rolleyes: :D

ve yarın işim çıkmazsa güzel bir resimle yine karşınızdayım:p
redbull rampage den istediğin bir fotoğraf varsa buraya koyman yeterli onur abi;)

resim bu aralar pek çizmiyorum ama amatör olarak (link) Rhino programında 3D çizimler yapıyorum.

@zafer sidal

Bunlar çok daha iyi olmuş. Detaylar daha fazla; ve bir eleştri daha: Bastır kalemini, çekinme, kontrast oluşsun biraz resimde.

• Beğen
Tepkiler: zafersidal
Çok güzel bir arşiv oluşturmaya başladın Zafer. Eline sağlık. Hepsi çok güzeller.:)

• Beğen
@Onur Kula
sen olmasan benim için daha zor olurdu onur abi, katkıların için teşekkürler:p

@zafer sidal

Ne demek, sanatın ve sanatçının her zaman yanındayız.:60: :04:

• Beğen
@Onur Kula

süper çizim abi bana da öğretsene :D
galiba beyaz kalem almak farz oldu:rolleyes: bir iki farklı tonda siyah da olabilir 2H ve 2B ile nereye kadar dimi:D

Beyaz kalem kullanmadım ki.:) Ama 8B kalem kullandım.:) 2B kalemle koyu tonlar yakalanamıyor; dolayısıyla kontrast ve doygunluk da olamıyor resimde.

@Onur Kula

gerçi doğru onu marker çizimlerinde kullanıyorlardı:p ama işin sırrını öğrendim galiba(facebook'tan:D) şimdi sıra 8b kalem ve çok çalışmakta galiba.
bu arada bisiklet çizimlerini dört gözle bekliyorum onur abi benimkiler ne kadar sönük kalacak olsada:rolleyes:
şimdi bir tane bisiklet çiziyorum onu bitireyim 8B ve verdiğin taktikle bir M3 CLS deniyecem inş yarısı kadar güzel olur çünkü bu güne kadar en yumuşak 4B kullandım:eek:

@zafer sidal

Selamlar,

Ben Ankara dan yazıyorum. 2009 baharında bisiklet sektörü ve outdoor sektörü için yerli konfeksyona başladım.

Bu sene deneme amaçlı bisiklet konulu tşört bastıracağım. Ve tşört arkasında sizin çizimlerinizden yararlanmak istiyorum. Özel mailinizi göremediğim için buraya yazdım. özel mailinizi bana gönderirseniz msn üzerinden görüşelim.

Sitem den ilk ürünümüzü inceleyebilirsin. mohawk.com.tr

İletişim bilgilerim orada mevcuttur.

resimler çok güzel ellerinize sağlık ama figürlerin üstündeki kumaş tonlamalarına ve drape etkilerine biraz daha önem verirsen ortaya daha güzel bi iş çıkar sanırım ;) aynı tonları kullanmamaya dikkat et biraz fazla gri resimler koyuyuda açığıda görmek lazım iyi çizimler :)

Bu da benim 10 yaşındaki , entel uğraşları olan erkek kardeşimin çizimlerinden biri.

(link)

100-200 tane daha farklı markaların çizimleri var.Fırsat buldukça eklerim :)

herkezin koyduğu resimler güzel
kötü çirkin demden koyun arkadaşlar yeteneğine inanalar çizip koysunlar kötü olursa olsun en azından bi el emeği olması yeter ah bendede yetenek olacak neler çizerdim çizebilidğim tek adam oda cin ali:D

Geri