Scudo Sports

El-Ayak Üşümesi Sorunsalı

Taha Güngör

Aktif Üye
Tepki
43
Bisiklet
Giant
Arkadaşlar diğer konuları inceledim ancak tam verim alamadım. Şu havalarda ayak ve eldeki donma problemine kesin çözüm arıyorum. Neopren çorap ve eldiven denedim olmadı. Çorabın içine kalın çorap giydim üstüne bir kat daha çorap giydim olmadı. eldivenin içine polar giyiyorum olmuyor bu işin sırrı nedir?

Scudo
Ben de ince bile giyinsem üşümüyorum. Yarım parmak eldivenle bile sürdüğüm oldu. Herkesin vücudu değişik herhalde...

bu isin sirri ucuza kacmamaktir.su an kullandigim eldiven 100-120 lira ayakkabi kilifi da yine 100 lira civari.Malesef soguk hava sartlarina uyumlu tum kiyafet cesitleri biraz pahali ama uzun seneler hizmet edecegi dusunulurse cok da pahali olmadiklari anlasilir.Mevcut sartlarda soguga dayanikli bir tayt 150-200 ceket yine 200 civari tutuyor.bu fiyatlari topladigimizda alt gurup bir bisiklet fiyati ettigi muhakkak ama eksi derecelerde usumeden bisiklet kullanilmak isteniyorsa baska da yapacak birsey yok.Ben bir kac tanesini temiz ikinci el olarak almistim siz de o sekilde daha uygun fiyata alabilirsiniz.

@Ferhat Köse

eldiven ve kılıfın modellerini alabilir miyim acaba ?
ayrıca eldiven olarak snowboard eldievni kullansam çok sorun yaratır mı ? cidden el donmasından çok çekiyorum bu aralar .

@Taha Güngör

cepten girdigim icin link atamiyorum ama eldiven ve ayakkabi kilifim Nortwave marka su ve ruzgar gecirmeyen modelleri.Bir eldivenim de campagnolo o biraz daha ince bahar sartlari icin ama oda su ve ruzgar gecirmiyor.kar eldivenleri de cok ucuz satiliyor ve koruyucu ama cok kaba oldugundan ben sevmiyorum parmaklar rahat kullanilmiyor.ucuz yollu cozum icin alinabilir.10-20 liraya satilan kar eldivenleri var su gecirmiyor cok sicak tutuyor hatta terletiyor kotu yani terletmesi ve pamaklari hassas kullanamamak.

En önemli özellik rüzgar geçirmez olacak. Rüzgar geçirdiği müddetçe çözüm bulman çok zor.

Geri