Öncelikle arama kısmında, aynı soruyu başka biri sormuş mu diye aratabilirsiniz.@Anonim merhaba bisikletle ilgili soru sormak için başlık açmam gerekiyor sanırım ben yeniyim ne yapmam gerek?
Sayın yönetici adam edebiyat mezunuyum falan demiş, hiç hakaret yada kötü fikir beyan etmediğini söylemiş bisiklet forumda. Sizin gönderdiğiniz linke bakınca etmediği , demediği kötü laf kalmamış. O kadar yaşlı değilim yada öyle hissetmiyorum ama insana hakaretin düzeni baya değişmiş görmeyeli.Benim de anlamadığım mesela, neden sadece hakaret etmek için entry girerler ki? Yöneticileri es geçin, forumdan faydalanan bu kadar yazar, neden gidip 3 tane de olumlu cümle kurmaz? Ya da yaptırım uygulanan bu arkadaşlar mesela, ne katkı koymuşlar bugüne kadar foruma, neden kendilerini böyle ifşa ediyorlar ki? Andaval, gerzek ve egosuna katkı koyulan yönetici benim bu arada (link)
Mehmet abi Marikaldato veyahut Ömer Murat gidince kime saracaksın .Ekşi sözlükte üyeliğim birşeyim yok. Bir bisikletforum da yazarım. Yalnız takip ettiğim kadarıyla ekşisözlük namlı sosyal medya mecrasında kayda değer sayıda forum üyesi veya bisikletsever var. Bunu nereden mi çıkarıyorum. Şöyle ki bisiklet adı altında paylaşımlar sözlükte çok sayıda müşteri buluyor. Açıkcası bu sevindirici bir gelişme. Bence sözlük ahalisi biraz çatık kaşlı ve asabi gençler. Biraz sert giriyorlar topa. Ama ben sözlükte şimdiye kadar bisiklet aleyhine genel bir kanı ve kamuoyu oluştuğunu/oluşturulduğunu görmedim. Geneli bisiklete sempatiyle bakıyor. Yoksa forumdan ömer murat gitmiş mariokaldato gelmiş işin bu faslı beni hiç ilgilendirmiyor. Ki forumda on yıllık üyeliğim süresinde bu gözler ne moderatörler gördü ne moderatörler.