Scudo Sports

Ekonomik gidişat - TL değer kaybı - Hobinin lüks sınıfa girmesi

Değer kaybeden paralar listesinde birinciyiz, bizden sonra ise meksika pezosu geliyor, ama TL'nin yarısından az bi değer kaybıyla, ve hindistan Rupisi, TL'ye oranla 9da 1 oranında değer kaybetmiş, evet istikrar budur, tebrikler. Birileri çıkıp özür diler artık, kusura bakmayın beceremedik, kandırıldık vs. Değer kaybeden Türk Lirası, itibarsızlaşan Türk halkı, ne itibar, ne de değer kaybı asıl sorumluların hiç umurunda değil, iyi uykular Türkiye.

Scudo
herkesin ekonomik gidişat eğrisi yukarı yönlü herhalde uzun zamandır yazan olmamış forum ahalisinden. neyseki benim çok kötü elhamdülillah . kurban olduğum mevlam sebep olanların ömründen alıp soyu tükenmekte olan hayvanlara versin inşallah tez günde tez saatte. amin.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
2015 yılı başında 1000 yuro verip bir bisiklet almıştım. 2450 teleye denk geliyordu. o zaman dokanmamıştı. Şimdi 1000 yuro verip bir bisiklet alabilirmiyim bilmiyorum. 2 yıl öncesine kadar aldığımız bisiklet malzemesi hesapsızdı. Önüne arkasına bakmadan alır alırdık. Şimdi iç lastik alırken bile üç kez düşünüyor para verirken elimiz titriyor.

Son iki yıldır almayı planladığım iyi seviye bir cyclocross bisiklet için 1500 Euro civarı bir bütçe ayırmayı planlıyordum. Euro'nun geldiği noktada kafamdaki TL karşılığı miktar aşıldığı için vazgeçtim.

Bundan sonra Euro 3-4 liralara dönmeyeceğine göre elimizdekilerle idare edeceğiz artık.

• Beğen
Tepkiler: Ned Stark
@mehmetsunu
İkinci el iç lastik ilanları açılır artık :D
Az kullanılmış,tek yamalı iç lastik filan:D

ekonomik alim gucu gibi insanlari direk etkileyen konulari bu ortamda neden konusalim ki , bunlarin konusalacagi yer mi burasi :)
herkes "forumun eski uyeleri donsun mu " konusuna fikir beyan etsin :)

Geri