Scudo Sports

eklem acıması...:S:S

@gvenc_mtb

biliyon aynı bisiklet var bizde bende baya rampa kaldırım atlamaları deniyorum falezlerin orda manyak rampalar buldum:D bunny de yapmaya çalışıyorum zamanla artık kapcaz birşeyler kondisyon var ondan yırtıyorum:p ama şükür daha lastiklere birşey olmadı lastiklerin havası nasıl olmalı birde bana xcmv2 maşa yetmemeye başladı değiştirmeyi düşünüyorum ne önerirsiniz streete uygun olarak? birde lastikler hutchinson python sizce değiştirmem gerekirmi?
:cool:

Scudo
ben para biriktiriyorum ilk önce lastikleri değiştiricem...
scwalhbe yanlısyazdım galiba schwalbe nin bi modeli var yani iki modeli var da işti simdi aklımda deil onlardan düşünüyorum...

bana da maşa yetmemeye basladı ayrıca hiçte yumuşak veya darbelere hassas deil kütük gibi ben memnun deilim...
maddi durum olsa recon faln düşünüyorum...ama yok:D oyüzden duro almayı planlıyorum ama bu rockshow gibi çalışırmı acaba arkadaslar..?
yani arazzide sert srüşler yaparken bütün herşeyi gidonda hissedermiyim XCMv2 deki gibi??
yoksa daha bi rahat mı olur ayrıca 130 luk kullansam 303 SRD ye sorun teşkil edermi?

ek:

ufak bi araştırma sonrası rock-shox tora 302 u-turn maşayı buldum
fiyatı ideal düzeyde...
u-Turn olduğu için sanırsam travel mesafesi manuel olarak ayarlanıyormus...
85/130mm çalışma mesafeliymis...
her ne kadar freeride yapmak istesemde bu hem türkiyede mümkün deil hemde benim su andaki durumum FR için elverişli deil...
tora 302 uTurn maşayla agrresive XC diye tabir edilen tarzda sürmek istiyorum benim bu tarzdan anladığım bisikletin canını okurmuşçasına sert şekilde kullanmak bilemem yanlışmıyım??

eğer agresive XC ye uygunsa a arasıra street yapmaya da çalışıorum bunny hop faln geliştiriyorum iste yavas yavas eğer bu iş içinde uygunsa biz kızınızı allahın emri peygamberin kabri ile istyoruz:D:D:D eee şey pardon :D öyle bi konustum ki kız veriyomus gibi hissettim bi an:D:D
eğer bu dediklerime uygun ise ben bu maşayı düşünüyorum ama kullanan veya deneyen kişilerin de ben görüşlerini almak istiyorum...

ayrıca 400-450 TL yi geçmiycek bu tarz maşaları da önericek olan varsa kabulümdür...:D:D

birde tora 318 in fiyatı 460 lira ama ne fark var aralarında ben bi tek birisinin iç bacak kalınlığı 28 ken 318 in 32 mm bu ne gibi bi fark yapar birde ikisininde çalışması aynımıdır yoksa fark varmıdır??

@gvenc_mtb

318 havalı 302 yaylı.
ve 302 28mm değil 32mm toraların hepsi 32mm sen başka maşaya bakmışsındır veya toranın xc modeline bakmışsındır.

peki yaylı olan hassaslık ve yumuşaklık bakımından nasıldır yani benim isteğim iyi absorbe etsin aldığım darbeleri...
travel mesafesi fazla olsun ki atladığım zaman faln dibe kadar girmesin...
argresive XC ve FR a uyumlu olsun istiyorum bilmiyorum fazla mı istiyorum ama bu toralar u-turn olayı yüzünden hoşuma gitti istediğm zaman travel ayarını değiştirebiliyorum deilmi u-turn sisteminınn asıl amacı o yanlıs bilmiyorum dimi??

Geri