Scudo Sports

Ekipmanlar geldi...

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramında Samsundan Anıtkabire götüreceğimiz Sevgi Bayrağı etkinliği dahilinde sponsorlarımızın desteği ile gelen ürünlerimiz karşınızdadır :)İnşaallah geri kalan ekipman eksikliklerimizi de tamamlayıp yüzümüzün akı ile bayrağımızı ATA mıza götüreceğiz...58261 dosyayı görüntüle

Scudo
biz herşeyi göze aldık.460 km yol geleceğiz.bunun kısa filminide çekeceğiz inşaallah.Burdan herkese duyuruda yapacağız.Canlı yayın olacak Ankarada buluşacağız ve anıtkabire ATA mıza bayrağımızı getirip mozeleye çelenk koyacağız inşaallah.

Yakında Tv , dergi , gazetelere de röportajlarımız olacak inşaallah.Takipte kalın :)

Dostum öncelikle tebrik ederim. Mesele 460 km gidebilmek değildir gerektiğinde 1460 km de gidilir vede gidilmiştir de. Ama şu sponsor olayına aklım takıldı. Ekipmanlara bakacak olursak sağlam bir sponsor bulmuşsunuz. Bir yol yordam öğretirseniz bizde bu işin ucundan kıyısından tutmak isteriz.

• Beğen
Tepkiler: selmantuncer
katılmak isterdim ama işlerden mümkün değil fotoğraflarla yetineceğiz artık şimdiden ayağınıza sağlık :harika:

@mühendis daha yeni 310 xt aldım out frontu kullanacaksan normal gidona takılacak olan parçayı bana satar mısın?

MasAllah ;) Yolunuz acık olsun.

@Halilibrahim
Budur işte.!!
Yolunuz açık olsun.

• Beğen
Tepkiler: Halilibrahim
OOO ekipman alırım bir dal :koptum:

Geri