Scudo Sports

Ekibi topluyoruz: Serkan'la kutsal rota ve kulat patikaları

hüseyin bey mükmel bir tür,çok güzel bir bölge,hayran hayarn resimlere bakarak,yazdığınız yazıları okuyarak inceledim,sizden mükeml rehber olur aslında bu turu ve bunun gibi turları organzie etseniz,sanrım dünya çapından gelen olur,türkiyede bu işi yapan pek yok sanrım mükmel bir yer hayran kaldım

• Beğen
Tepkiler: delibalta
Scudo
Ne güzel hikayeler kacirmisim! :)
Sayenizde, ülkemizde nerede ne yetisir, köpekle karsilasinca ne yapilir, insan nelere kadirdir.... gibi bir sürü sey ögreniyoruz.
Olaylari hatalarinizla anlatmaniz, cok daha egitici oluyor.
Cok tesekkür eder, pedallarinza kuvvet dilerim!

@ihtiyar

dönmene sevindim abi. derin bilgi forumdan aldığım keyfi de katlıyor.

geçtiğimiz haftasonu 3500-4000 m tırmanmalı 150-160 km'lik iki etap yaptım peşpeşe. İstanbul'a döner dönmez seyahate çıkmam gerektiğinden paylaşamadım ama yazacağım foruma da. Özellikle ilk gün geçtiğim yolun çoğunu ilk defa geçtim, ikinci gün de süper kutsal rota olacaktı ama diz ağrısından biraz kestirmeden gitmek zorunda kaldım. En son 2003'te yaşadığım diz ağrısı geri döndü ama o zaman olduğu gibi biraz thermo rhemon merhem ve destekle kolayca geçeceğini düşünüyorum. Tedbirsizliğim yüzünden süper geçebilecek bir gün çok keyifsiz geçti. Gerçi son 30 km ağrının geçmesiyle sağlam tempo yaparak durumu biraz düzelttim (dişli lastik, ters rüzgar, hafif iniş veya düz yolda 39 ortalama iyi bence o yorgunlukla). Cuma akşamından pazartesi akşamına toplam 10 saatten az uyuduğumdan yeni kendime geliyorum :)
Sonuç olarak uzun eforlara hazır olduğuma emin oldum bu son testle.

• Beğen
Tepkiler: SerkanNamazcı
Maziyi tekrar yenileyelim.
Kaptan pedal Orta ve Doğu Karadeniz'in en iyilerinden birisidir... (Hatta en iyi ) ;)
Uzun zamandır görüşemedik kaptan :(
Yeniden hikayeyi okudum..
Harika bir macera benim için 10 numara bir tecrübe oldu ve bundan sonraki turlarda beslenmeye dikkat ettim.
Fark diz boyu...

Ev bitince çaya davet bekliyorum..
Saygılar
Üstat .

şimdi oralarda metrelerce kar vardır. Gidip şöyle kamp atmak, biraz üşümek vardı :(

• Beğen
Tepkiler: SerkanNamazcı
@Hüseyin G. KAYA

:)))))
Bende üzüldüm ama yapacak bir şey yok .. :cool:

Yeniden okudum da,
Hani kaptan pedal diyince duracaksın abi,
Kaptan,
17,00 tahmini iniş kısmında tırmanma esnasında kaybettiğimiz zamanı kazandık.

Parçalanmadan Maçka ya indiğim için sevindim :)
Çünkü larhan vadisinde frenleri bırakıp artık kaç defa virajlarda düşmeden döndüğümü bilmiyorum.
Tekerin çan cun nasıl taş fırlattığı.
Özellikle yokuş aşağı gördüğüm zaman uçmayı sevdiğim yollar, tırmanışta iyi değilim.
Fakat geri dönüğümü hatırladığım bir turda hatırlamıyorum.

Ama kramp ve nefesi nasıl aldığımı bilmediğim zamanlar o günler.

O günler özel günler.
Kaptan pedalın emeğinin çok olduğu günler.
Kartal mıydı yoksa canavar mı gördüğümüz süper görüntüler vardı.

Bu anı yaşamam da emeği geçen kaptan pedala teşekkür ediyorum tekrar.

• Beğen
Tepkiler: fatih alver
Geri