Scudo Sports

'ek fren köprüsü' bir bakarmısınız?

umutkahraman

Forum Bağımlısı
Tepki
1.288
Bisiklet
Geotech
sizin birkaç vidyonuzu izledim ve bisikletlerinizin üzerlerinde ek fren köprüsü kullandığınızı gördüm.acaba bu parçayı nerden bulabilirim.ben aluminyum arıyorum.bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa lütfen beni bilgilendirsin teşekkürler.

(link)

Scudo
@mustafa kemal güler

tam istediğim cevabı bulamamışım ki tekrar soruyorum.sen yanlış hatırlıyosun.

• Beğen
Tepkiler: berkay soydan
Benim önerim üzerine trial cilere sormuşsun umarım kısa zamanda istediğin fren köprüsünü bulursun.

• Beğen
Tepkiler: umutkahraman
kardeşim o siteden alışveriş yapamıyorum.elinde olupta satmak isteyen varsa diye trial bölümüne soruyorum.

bu köprüyü kullanma sebebimiz arka frende basıncı çok fazla yaptığımız için kadro bacaklarında açılma;esneme oluyo o esnemeyi en aza indirgemek için kullanıyoruz

bu parçanın neden kullanıldığını biliyorum.nerden bulabilirim bu konuda yardım bekliyorum.

sıfırdan yaptırman nasıl olur alu plaka bulup lazerle kesiyolar diye

duymuştum.bulamazsan bunu d düşünürsün hemde kendi üretimin olur.
tabiki bulamazsan son çare.

uzaktan kumandalı 'RC' araçların şasesi yamulunca-kırılınca bu şekilde yapıyoduk . RC hobi sitelerinde bulabilirsin

@mountainbikemtb

bu yöntem tavsiye edildi.ancak o parça ile kullanacağımız pivot vidaları ve pullar da geliyo.ben hepsinin orjinal parça olmasını istiyorum.

hiç yaptırmaya falan gerek yok bursada bulabilirmisin bilmiyorum ama kayseride çok var fiyatı 15 tl civarı alüminyum ve renk seçeneği mevcut.

• Beğen
@boxtubing

ya bırak yasin adamlara yardım edelim diyoz yok biliyom yok şöle yok böyle arkadaş kayseride var bu üründen 15 tl fiyatı sana alırdım ama saygından dolayı vaz geçtim ama illa istersen verelim alacağın yerin adını numarasını al saygılar

• Beğen
Abi o satan yerin internet sitesi varmı bende almayı düşünüyorumda.

• Beğen
Geri