Scudo Sports

Eğlenceli bir sihirbazlık gösterisi :)

SEL PER

Forum Demirbaşı
Tepki
799
İsim
Selçuk
Başlangıç
1949—50
Bisiklet
Specialized
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Scudo
ingilizcem olmadığından hiç bişe anlamadım o_O
kırmızı kızı tutmuştum videonun sonunda yer değiştirdi sadece. yani bulmuş mu oldu olmadı mı anlamadım :booo:

Aklınızdan bir kart tutuyorsunuz başka hiçbir şey yapmıyorsunuz son kısımda tuttuğunuz kart yok oluyor :)

@Edip Dinçer habunu gördükçe gülüyom. güldükçe hatırlıyom. hatırladıkça görüyom :D

@SEL PER tuttuğum kart sol alttaydı son kısımda üst ortaya geçmişti :confused:

@chnkrmz demekki sen de işlemiyor :) Tabii umarım sinek, karo veya kupa gibi kart seçimini aklında tutuyorsun

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
Konun amaci ??????????????????????????

Konunun amacı: Konu dışı :)

Tamam da konu neyi anlatmaya calisiyior, zihirbazlik desen degil, bisikletle ilgili desen oda degil. Insanlari kandirmak gibi olabilir. Yani konuyu acmakla neyi anlatmaya calistiniz onu anlayamadik.
Bende denedim ve aklimda tutdugum kart sadece yer degstirdi ama kayip olan kart o degildi. Benim görüsüm sacmaliktan baska bir sey degil.

Acilan konularin birde anlami olsa negüzel olacak su forum....

videoyu iş yerinde olduğum için açmadım ama eski bir video vardı o olsa gerek. ilk ekranda gelen kartların hiçbiri ikinci ekranda gelmiyordu zaten.

• Beğen
Tepkiler: SEL PER
Sayın Çömez forumda gördüğün gibi bisikletle ilgili konu başlıkları ve bir de konu dışı diye başlıklar var.
Sende foruma ait bu özellikleri kullanabilir veya ilgini çekmeyen konu dışı başlıklarla ilgilenmeyebilirsin.
Videoyu dikkatli takip edersen eğer, basit zekice ama eğlenceli bir mantığı var ve kartlar yer değiştirmiyor.

6 tane kart gösteriyor.. bi tanesini seç diyor..

şimdi gerçek hayatta olsa sihirbaz bi numara çeker vay be dersin ama bu bildiğin video kayıt.. yani bariz bi hilesi var..

bu nedenle tek kart yerine iki kart seçtim.. finalde ikisini de göremedim..

yani işin püf noktası; kartların hepsi değişiyor bir tanesi eksik gösteriliyor..
siz de kendi tuttuğunuz tek kartı göremeyince heyecanlanıyorsunuz..

bu kadar basit :D

@SEL PER
Forumun böyle bisiklet ve konu disi basliklari özelliginin oldugunu bilmiyordum, özürdilerim sayenizde ögrenmis oldum. Bende artik su konu disi baslik yerine nekadar youtube de videolar falan varsa acam.

Ilk acavagim baslik ise belli, ???????? "A A adama bakin kaldirimda yürüyor" olacak (Baska nerde yüreyecekse)

Ya konu disi diye baslik var diye herseyede baslik acmaya gerek yokki.

Geri