Scudo Sports

Eğer Kask Takmasaydım...

c_gecer

Üye
Tepki
11
http://img141.imageshack.us/img141/6683/kask2vq7.jpg

http://img141.imageshack.us/img141/2979/kask1ov7.jpg

Gönderdiğim resimler, Aralık ayının son haftasında yaptığım kaza sonucunda kırılan kaskımın resimleridir. Eğer kask takmamış olsaydım muhtemelen bu hasar, bende büyük yaralanmalara sebep olacaktı. Yalnız şükür ki bedene zarar vermeden ufak sıyrıklarla bu kazayı atlattım.

Basit hatta bazen sıkıcı bir aksesuar görülen kaskı lütfen ihmal etmeyelim. herkese keyifli ve kazasız sürüşler diliyorum.

Scudo
Resimleri daha görünür bir hale getirdim.

Ayrica önemli bir konuya, "canli örnek" olarak deginmissiniz, bunun icin de ayrica tesekkürler.

Bisiklette kask konusu hakkindaki düsüncelerim ise zaten imzamda minik bir hatirlatma olarak mevcut.

Edit: Simdi aklima geldi, bir zamanlar SÖYLE bir konu acmistim kahramanlar ve kasklariyla ilgili...

Geçmiş olsun. Allah daha beter kazalardan korusun ve herkes kaskını takmayı unutmasın lütfen arkadaşlar

çok geçmiş olsun ve ayrıca kaskı özendiren fotolar ve yaklaşım için teşekkürler

Geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız inşaallah bir daha yaşamazsınız...Herkese kasklı güvenli sürüşler dilerim.

bu yıl 20 temmuzda yapılan polonezköydeki şampiyonada düşmek sureti ile almış olduğum darbe ile kaskımın kırılmasına yaşıyarak şahit oldum.

kim ne derse desin ,nasıl düşünürse düşünsün önce kendi güvenliğim.
sonuçta kasksız çıkmam ağbi.

geçmiş olsun c_gecer.

çok geçmiş olsun ve kask takmak hayat kurtarır. aynı arabalardaki emniyet kemeri gibi. fakat acı bir türkiye gerçeği nası emniyet kemeri takmayı eziklik gibi görüyosak, kask takmayı da öle görüyoruz. lütfen kask takın !! unutmayın ki kullandığınız aracın kaportası sizsiniz...

Kardeşim tekrar geçmiş olsun... Konuyu yeni gördüm, kusura bakma...

Kaskı hemen Olay sonrası yakından gören birisi olarak söylüyorum, gerçekten çok büyük kaza atlattı. Hayatı boyunca ızdırap çekebileceği bir hasar olabilecek türdendi...

Tekrar tekrar geçmiş olsun...

Geçmiş olsun.Kaskım olmadan antrenmana asla çıkmam.

Geri