rahat haynakol iyi durumda küçük dişlinin olması benim için daha iyi
daha areket ediyorum hareket için en uygun olanı bu benim için
tabi size göre farklı olabilir
mtb bisikletin gerçekten çok güzel ben gerçeğini görmüştüm seda bisiklette ahmet hatırlarsın belki beni karşıyaka çarşıda bende orion vardı bikaç hareket göstermiştin bize
slm aynakolun hakkında sana bı tavsıye vermek ıstedım arkadaslar anadollu teknk lısesı okumam ustune bırde bolumun makına olması ısımı kolaylasıtırıyo ıkı tane eskı orta yaprak bul ve dıslerını taşla ve aynakola tak hem kucuk hende dıslını koruyacak guzel taşlayabılırsen estetık goruncecek bı zıncır korumalıgın olur bne yaptım cok memnunum abıbaka çekerken özellikle resımde azıcık bellı oluo dıkkatlı ıncelersen yararlı olduysam ne mutlu
(link)
dostum senin anlatmış olduğun sistemi çoktan yaptık ama fazla dayanmıyor ki daha iyi mantıklı şeyler yapmalı bence
bende kartal eendüstri meslek lisesi mezunuyum akıl önemli bu okulda bence benim yaptığım dişli ise http://img293.imageshack.us/img293/927/pict0328gc4.jpg ne düşünüyorsunuz?
dayanmıyormu bende iki tane al ve yıne dene "iki tane" takın yoksa yamuluyo ayrıca resımdekının malzemesı nedır cok merak ettım? alumınyum gıbı duruoda?
resimdeki parça aliminyum plakadan yapılmıştır 8 mm kalınlığında 150 mm çapındadır
bu arada iki tane almak iyi fikir midir bilemem ama aynı yaprağı iki tane arayıp bulmak sonrada parasını vermek pek mantıklı gelmiyor bana en iyisi benim yaptığım sistemi uygulamak teşekkür ederim saygılar