Scudo Sports

Egede kamp yeri butik otel tavsiyesi

sinanarmy

Daimi Üye
Tepki
117
Merhaba arkadaşlar temmuzda ozel aracımla egede tatil kamp yapmak istiyorum eşimde arabaya 2 bisiklette ( şehir) koycaz butik otel tarzı kampta olabilir böyle karışık bir tatil planlıyoruz bisikletlede gezmek istiyoruz bu sırada tavsiyeniz varmıdır. surada kamp yapılır aileye uygundur ya da su butik otel iyidir şurayı kesinlikle gezin tarzi.* şimdiden teşekkürler

Scudo
Ege yerine Eceabat düşünürseniz casa villa veya aynı yerde Avustralyali bir çiftin işlettiği yeri tavsiye ederim. Bisikletimle milli parkta yarım adada çok güzel gezdim. Koylar keşfettik çok güzeldi...

İzmir Gümüldür'de Hipocamp diye bir yer var.
Çok güzel, nezih, aile ve çocuklar için çok uygun temiz bir yer. Yanında otelin havuzunu da kullanabiliyorsunuz.
Yabancı uyruklu insanların da tercih ettiği bir yer. Bisikletle sahil boyunca gezebileceğiniz yollar var.
Kamp alanında mangal yakmak yasak (dezavantaj olduğunu düşünmüyorum ama). Ama Kamp alanı dışına çıkıp, kumsalda mangal yakabilirsiniz.
Fiyat olarak sıradan Çadır Kamp alanlarına göre biraz daha yüksek ama, siteden fiyatları da görebilirsiniz.
(link)

İyi tatiller dilerim. :)

@Ozan k.

Listememkoydum tesekkur ederimm

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@davitprinter

Teskekkur ederim
Hemen inceliyorum

İzmirden baslayip seferihisar sığacık, doganbey, urkmez, gumuldur, ozdere, kusadasi, davutlar ve guzelcamli rotasinnda guzel bir tatil gecirebilirsiniz. Kusadasina geçmeden selcuk efes ve meryemana yi gezebilirsiniz. Gumuldurde hipocamp ve denizati kamp yeri var. Guzelcamlik' a uğramanızı ve milli parka girmenizi tavsiye ederim. Guzelcamlikta sare butik otel var deniz kenari muthis manzaralı kesinlikle tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
Merhaba,
Ayvalık merkezde,4 kişinin konaklayabileceği Dalgacı deniz isimli bisiklet dostu tatil evimiz var.
Bisikletli olarak konaklayanlara %20 indirim ve ücretsiz bisiklet gezi rehberliği yapıyoruz.
Sadece airbnb üzerinden rezervasyon alıyoruz.(İndirim kısmı için bana ulaşmanız yeterli) :)
Şu an için 1-10 temmuz arası boşuz.(Bir de 10 ağustos sonrası şu an için)
Bekleriz :)

(link)

@mertözenç

Otelin manzarasi gercekten guzel tesekkur ederim dikkate alicam planda

@Okan Örs

Tesekkur ederim ayvaligi gormek istiyordum zaten duruma gore pm atarim size detaylar icin tarihlerimiz sizin tarihlere uyarsa

• Beğen
Tepkiler: Okan Örs
alaçatı çeşme taraflarını önermem kol gibi fiyatlar var ayrıca gerçekten birşey yok

@sinanarmy
Kalmanız şart değil tabi ki...
Zamanım olduğu sürece gezilecek yerler konusunda da yardımcı olurum.Dedim ya,bisiklet dostuyuz çünkü :)
İyi tatiller şimdiden...

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
Anladim tesekkur ediyorum :))

Alacati cesme tarafini dusunmuyordum zaten

Akyaka Akbükte Doğa Pansiyon var cennetin bir kenarı, Marmarise 20 km kala sağa dönüyorsunuz Boncuk Koyu cennetin diğer bir kenarı :)))

• Beğen
Tepkiler: sinanarmy
@Kadir Balciner

Cok guze tavsiyeler var herkese tekrar tesekkurler bisiklet surmenin soyut faydalarindan bu forum:)

Güzel bir konu, güzel öneriler, takipteyim :)

Burhaniye'de Altın Camp var. Giderken bir gece konaklayın derim. Özellikle çamların olduğu garden camp dedikleri alan ile beach camp alanının kesişim noktası çok güzel. Hem sahile çok yakın, hemde çamların altında.

Ben geçen sene tatilde kedim ile kaldım. Yemek harici herşey çok güzel.

@Kadir Balciner Yalnız boncuk koyu ile akbük arasında yaklaşık 8 deniz millik bir açıklık var. Boncuk, köpekbalıklarının kulakları çınlasın :)

Akyaka orman kampını önerebilirim. Hem çadır alanı başarılı hemde körfez bisiklet için harika rotalar içeriyor. (Kamp alanında kalmak istemezseniz orman içinde uygun yerler var ama deniz tarafını seçin, dağ kısmında yer yer arı kovanları mevcut)
Gün boyu çeşitli koyları bisikletle keşfedip akşamları Akyaka merkezde Cycle bar adlı bisiklet barında vakit geçirebilirsiniz. Selanik lokantasında oğlak yemenizide tavsiye ederim. (Merkezde tamir ve kiralama yapan 3 bisikletçi olması büyük avantaj. Hatta biri Delta bisiklet'in şubesi. Bisiklet dostu ve keşfedilmesi gereken bir yer Akyaka. Gökova körfezi genel olarak yol, dağ veya katlanır bisikletle gezilebilecek bir çok rotaya sahip.

@BerkEvren

Tavsiye icin tesekkur ederim peki koylar da sehir bisikletleri ile gezmek
Mumkun mu ? Yoksa mtbsiz zor mu olur

@sinanarmy
Her koyda araba yolu var. Katlanir, yariş, şehir bisikleti farketmeden gezebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: sinanarmy
Geri